dansa

El Malandain Ballet Biarritz porta a Sant Cugat la seva versió de La Bella i la Bèstia

Abans de la funció a l’Auditori, que tindrà lloc el divendres 11 de maig a les nou del vespre, hi haurà un assaig obert al públic

El prestigiós Malandain Ballet Biarritz torna a Sant Cugat del Vallès per presentar la seva particular lectura del conte de La Bella i la Bèstia. Amb 22 ballarins i ballarines dalt de l’escenari, Thierry Malandain, coreògraf de la companyia, reuneix una posada en escena d’aparent senzillesa combinada amb música de Txaikovski. Una original proposta amb un alt grau de simbolisme que compta amb un vestuari que combina classicisme i avantguarda, moviments virtuosos i de gran delicadesa al servei d’una coreografia altament suggestiva. Malandain, reconegut per la seva habilitat per fer visible la música, va dissenyar una producció de La Bella i la Bèstia en la qual destaca la seva proposta sobre la faula com una visió sobre la dualitat de l’ésser en que la Bella encarna l’ànima humana i la Bèstia la seva força vital i els seus instints. Abans de l’única funció al Teatre-Auditori d’aquest divendres 11 de maig a les nou del vespre, hi haurà un assaig d’una hora obert al públic.

En aquesta recta final de la temporada, el Teatre-Auditori de Sant Cugat del Vallès reafirma la seva aposta per la dansa amb la programació del Béjart Ballet Lausanne i el Malandain Ballet Biarritz amb molt pocs dies de diferència. Dues companyies internacionals de dansa, de les més potents del moment, que fan parada a Sant Cugat en la seva gira i que esgoten localitats en totes les funcions.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Mario, Llull i el manuscrit Voynich

Liliana Torres
Directora de cinema

“Les mamíferes no tenim l’instint de ser mares”

Barcelona
Crítica

Les tres vides d’una cantant llegendària

ARTS EN VIU

Una funambulista creuarà la plaça Margarida Xirgu per inaugurar el Circ d’Ara Mateix

BARCELONA

Cines que no són ‘només un cinema’

Barcelona

El cinema comercial no remunta

Barcelona

El cinema (d'autor) es fa veure

Barcelona / Los Angeles
Cinema

Belén Rueda i J.A. Bayona animen la recta final del BCN Film Fest

Barcelona
‘thriller’

Un altre líder suec pacifista amb un final tràgic