Llibres

Amb tota la màgia de l’àlbum il·lustrat

El festival literari Setmana de l’Àlbum es consolida com la cita imprescindible per als interessats en el món de l’àlbum il·lustrat, cada cop més perillosament de moda. Les activitats d’aquesta edició giren entorn del lema Llibres que obren mons.

La tercera edició, que tindrà lloc del 2 al 17 de novembre, també se celebrarà a diferents ciutats de Catalunya, com en les dues trobades anteriors: Artés, Banyoles, Barcelona, Cornellà de Llobregat, Martorelles, Montcada i Reixac, Pallejà, Piera, Sabadell, Torredembarra, Sitges i Vic, a més d’Almeria, Madrid, Màlaga, Saragossa i Sevilla.

Entre les activitats de la Setmana de l’Àlbum cal destacar el segon fòrum L’àlbum a l’aula, adreçat a professionals del sector educatiu i de la literatura infantil i juvenil. Enguany s’ha organitzat a tres ciutats: Barcelona, Madrid i Saragossa. A Barcelona, se celebrarà els dies 8 i 9 de novembre. De les activitats adreçades al públic en general destaca la visita d’il·lustradors internacionals com ara Arianne Faber, Georg Barber, Issa Watanabe i Eva Muggenthaler. També, entre molts altres, l’acte de clausura L’àlbum gegant, en què sis il·lustradors faran un àlbum gegant en directe inspirant-se en el text treballat prèviament per alumnes de quart i cinquè d’ESO. Tota la informació del programa a webdelalbum.org.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

guardó

Gemma Lienas rep el Premi Cedro per la defensa dels drets d’autor

madrid
cinema

BCN Film Fest premia ‘El destino de Maya’

barcelona
Cultura

Mor Helen Vendler, crítica de gran influència

TEATRE

El Maldà canta Pau Riba i Malvido interpel·lant els joves

BARCELONA

Mario, Llull i el manuscrit Voynich

Liliana Torres
Directora de cinema

“Les mamíferes no tenim l’instint de ser mares”

Barcelona
Crítica

Les tres vides d’una cantant llegendària

ARTS EN VIU

Una funambulista creuarà la plaça Margarida Xirgu per inaugurar el Circ d’Ara Mateix

BARCELONA

Cines que no són ‘només un cinema’

Barcelona