Música

Rusó i Ian Sala, junts de gira per primer cop

Els germans rosincs Rusó i Ian Sala, dues de les veus més interessants del panorama musical català, comencen demà a Barcelona la seva primera gira conjunta, titulada molt apropiadament Foto de família. En principi, seran nou concerts, sempre amb taquilla inversa –mínim 10 euros–, en què Rusó i Ian compartiran i s’intercanviaran cançons dels seus respectius repertoris. Així descriuen aquesta nova aventura en comú: “Dos germans empordanesos que uneixen el folk de sirena amb el country-surrealisme dalinià mitjançant cançons poètiques i arranjaments de dues guitarres.” No cal res més.

El concert de demà, divendres, a Barcelona tindrà lloc al Taller Chroma (Escudellers Blancs, 3) a les 8 h del vespre. La resta de concerts programats es portaran a terme entre el desembre i el gener, a Can Casadevall de Viladamat (6/12), a Ca l’Ignasi de Vila-robau (8/12), a Cal Refugi de Serra de Daró (13/12), en “un espai idíl·lic al mig del bosc” de la vall de Llémena (14/12), a Ca la Cigonya de Peralada (21/12), a casa de l’Ian a Roses (27/12), en una iurta de Sales de Llierca (10/1) i a casa de la Rusó a Pau (11/1). La cabuda és limitada i les reserves es poden fer enviant un correu electrònic a manager.iansala@gmail.com.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
cinema

DocsBarcelona, documentals que destrueixen els estereotips

barcelona
cinema

Una nova generació de simis regna al planeta Terra

Barcelona
Patricia López Arnaiz
Actriu

“Deixar les víctimes soles és una forma d’agressió”

Barcelona
Mireia Freixa
Historiadora de l’art

“El patrimoni només es preservarà si la gent se l’estima”

Terrassa
HISTÒRIA

Isabel Vila, la primera sindicalista i pionera de l’educació femenina

Girona
Crítica

L’encís de Bulle Ogier

Fenosa, l’escultor de la natura

El Vendrell
cinema - comèdia

Tres generacions de dones unides per la tragèdia

cinema - Animació

Viatge d’una nena xinesa amb parada a Berlín