cultura

Bromera edita el premi de literatura eròtica la Vall d'Albaida

L'editorial d'Alzira, acaba de publicar el XVI Premi de Literatura Eròtica La Vall d'Albaida, un dels guardons més reeixits de la nostra literatura i l'únic del gènere convocat per una institució pública en tot l'Estat.

Sara, la dona sense atributs, narra les relacions turbulentes entre la protagonista, una dona activa i culta d'uns cinquanta anys, i un jove universitari que es prostitueix per tal de pagar-se els estudis.

Aquest és el punt de partida d'una relació que es veurà marcada per la transgressió dels límits socials i humans a la recerca d'una felicitat encara no aconseguida.

Un text, el d'aquesta publicació, que busca la reflexió del lector envers la concepció relativa dels sentiments humans i la seua evolució.

Carles Cortés (Alcoi, 1968), doctor en filologia catalana, és professor de literatura a la Universitat d'Alacant i membre del Grup de Recerca de la Literatura Contemporània i Grup d'Estudis Transversals. Ha publicat les novel·les: Veu de dona, amb la qual va guanyar el Premi 25 d'Abril de Benissa; Marta dibuixa ponts, Premi de Narrativa Ciutat de Sagunt i Els silencis de Maria. Ha col·laborat també en el llibre de relats eròtics Directe al gra, amb els autors Sebastià Alzamora, Julià de Jòdar i Isabel-Clara Simó. Com a dramaturg, ha estrenat els muntatges Veu de dona, Fets de rei i Silencis. Recentment ha estat guardonat a la Mostra de Teatre Ciutat d'Alcoi. És autor d'antologies de relats d'escriptores com ara Isabel-Clara Simó, Maria Mercè Roca, Carme Riera, Maria Antònia Oliver o Caterina Albert. També és autor de la biografia del pintor Antoni Miró.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

guardó

Gemma Lienas rep el Premi Cedro per la defensa dels drets d’autor

madrid
cinema

BCN Film Fest premia ‘El destino de Maya’

barcelona
Cultura

Mor Helen Vendler, crítica de gran influència

TEATRE

El Maldà canta Pau Riba i Malvido interpel·lant els joves

BARCELONA

Mario, Llull i el manuscrit Voynich

Liliana Torres
Directora de cinema

“Les mamíferes no tenim l’instint de ser mares”

Barcelona
Crítica

Les tres vides d’una cantant llegendària

ARTS EN VIU

Una funambulista creuarà la plaça Margarida Xirgu per inaugurar el Circ d’Ara Mateix

BARCELONA

Cines que no són ‘només un cinema’

Barcelona