Arts escèniques

Calendari remodelat

El Temporada Alta reprograma divuit espectacles i s’allarga vuit dies més

El canal A Distància absorbeix vuit de les divuit propostes reprogramades

El Temporada Alta s’allarga fins al 16 de desembre. És la fórmula que han trobat per poder reprogramar alguns dels divuit espectacles que s’han hagut d’anul·lar durant la quinzena del segon tancament de teatres. Algunes obres es passaran directament al A Distància (Pleasant Island, Antigone in Molenbeek/ Tiresias, Turba, Les aventures del lleó vergonyós, Explore el jardín de los Cárpatos i el documental Cunningham) i d’altres (Els gossos) ja tenen data pel febrer del 2021. Eva contra Eva, que es va poder veure in extremis en el darrer dia dels teatres també es penjarà en streaming. També els passis del Torneig de Dramatúrgia s’han passat a la xarxa: s’ha doblat el nombre d’assistents. Ara, a més de veure els espectadors de la zona, s’hi apunten espectadors d’arreu de Catalunya. Salvador Sunyer, director del Temporada Alta, aclareix que, per ara, no s’ha corregut res més enllà del 14 de novembre. Estan a l’expectativa del que marqui el Departament de Cultura.

Tots els espectadors que han patit el canvi de dates tenen preferència per renovar la seva entrada. Ho podran fer fins diumenge, a les 12 del migdia, hora en què s’obriran de nou les taquilles per les localitats que hagin quedat buides (amb un aforament del 50%). Aquells que no renovin les entrades tenen dret a recuperar-ne els diners.

S’ha constatat que va ser una bona alternativa la programació paral·lela A Distància. Perquè molts espectadors que no poden disfrutar dels espectacles en directe, ara tenen el consol de les provatures teatrals, via pantalla. “La gent té ganes” de veure teatre, evidencia Sunyer.

El repte del festival és mantenir totes les actuacions presencialment i, si no és possible, provar de fer una versió per penjar-la en streaming (com ja va passar amb l’espectacle inaugural Bouvetøya) o reprogramar-lo més endavant. Sunyer ja no es tanca a res. Fa un setmana deia que no s’allargaria el festival; ara admet que es pot allargar fins al febrer, si calgués. L’objectiu principal d’aquest canvi de criteri és garantir que els artistes tinguin feina i puguin cobrar-la. Sobretot pensant en el sector a Catalunya.

Noves dates al cartell

Aquesta és la llista dels canvis, previstos fins ara, pel Temporada Alta. Només hi ha la baixa de ‘La lluna en un pot (espectacle incomprès)’ i ‘Testimoni de guerra’, que salta a l’edició del 2021.

‘Els Brugarol’

Banyoles,6 desembre

Bescanó, 11 de desembre

‘T’estimo si he begut’

9, 10 i 11 desembre (19.30h). al Teatre Municipal de Girona

‘Què més vivia en aquell lloc’

10 de desembre a La Planeta

‘Llibràlegs V’

Bibl. Rahola 1 des (20.30 h)

Bibl. Adroher 10 des (20.30 h)

‘Elda & Daniel’

4, 5 i 6 de desembre al Teatre de Celrà

‘Prostitución’

30 de novembre i 1 de desembre (19.30 h). Al Municipal

‘Un tal Shakespeare’

12 i 13 de des. La Planeta.

‘Malditas plumas’

8 de des. (19.30 h) El Canal.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Les cares diverses del ‘true crime’

Barcelona
novetat editorial

L’assassí més famós d’Irlanda, radiografiat

Barcelona
Laia Vilaseca
Novel·lista

Laia Vilaseca: “Escrivint, continuo sent jardinera i no arquitecta”

Barcelona
ARTS ESCÈNIQUES

L’Alegria que ‘triomfa’ als Premis de la Crítica

BARCELONA
música

El nou festival Guixolstronic proposa 12 hores de música electrònica

st feliu de guíxols
cultura

L’associació de museòlegs, sobre el polèmic canvi d’orientació del Museu del Disseny: “Caldrà esperar a que es presenti el projecte definitiu”

barcelona
Música

El Festival de Prada s’estén i ofereix concerts sense fronteres

Girona
DANSA

El Sismògraf convoca a respirar amb la natura i a flirtejar amb la tecnologia

OLOT
Crítica
música

Sostinguts per l’estiu

GIRONA