Cultura

El món de TV3, a l'AVUI

L'AVUI comença a publicar dissabte el suplement 'TVCat', que presenta tota la informació sobre Televisió de Catalunya

L'AVUI incorpora a partir del dissabte vinent el nou suplement TVCat, que apareixerà amb una freqüència setmanal i que té com a objectiu traslladar als lectors del diari tota la informació relacionada amb les activitats que du a terme Televisió de Catalunya tant a la pantalla com fora.

El naixement del nou suplement, que s'afegeix a les publicacions periòdiques que ja formen part de l'AVUI, com és el cas dels suplements Cultura, Sortim i Plaers, comporta el desplaçament als diumenges del suplement El cèntim, que està dedicat a la informació econòmica.

El suplement TVCat consta de 16 pàgines, que han estat estructurades amb la intenció de respondre a totes les activitats que desenvolupa Televisió de Catalunya en els diferents àmbits del món audiovisual en què opera.

Així, una part de les pàgines del suplement TVCat està dedicada a la informació sobre les graelles d'emissió del seguit de canals que la televisió pública catalana té en actiu, com ara TV3 i el K3/33, que són els dos canals que es difonen a través de la televisió analògica, els canals K3/300, 33D, 3/24, que arriben als teleespectadors catalans a través dels canals de televisió digital terrestre (TDT) que gestiona Televisió de Catalunya, i TVC Internacional, que es difon a través del satèl·lit.

TVCat, que té un format físic idèntic al del diari AVUI, també prestarà una atenció detallada i individualitzada als programes que conformen les emissions de TVC, tant si són programes d'entreteniment com si són informatius, divulgatius, documentals o pel·lícules.

Les entrevistes amb personatges de la televisió pública catalana, com ara presentadors, directius i realitzadors, i reportatges sobre la manera com es fan en directe o s'enregistren algunes de les propostes que TVC du a diari a la pantalla també formaran part de l'oferta de TVCat.

Les seccions
Aquestes informacions s'articulen en un seguit de seccions que tindran una continuïtat setmanal i que conformen una estructura en què hi ha, de manera estable, una entrevista, notícies relatives a Televisió de Catalunya, les graelles dels canals de TVC, referències a programes i a sèries, les crítiques dels llargmetratges i un seguit de recomanacions.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.