Art

La Fundació Photographic, més internacional

La Fundació Photographic internacionalitza els arxius fotogràfics de Joana Biarnés, Oriol Maspons, Leopoldo Pomés, Ferran Freixa, Jacques Léonard, Joaquín Tusquets de Cabirol i Isabel Azkarate, amb exposicions a Berlín i Arlés. Alemanya acull fins al maig la primera mostra antològica a Europa de Joana Biarnés, la primera dona fotoperiodista d’Espanya, i la galeria Anne Clergue, a Arlés, inaugura aquest cap de setmana la mostra col·lectiva Toros i toreros, un viatge en blanc i negre pel món de la tauromàquia des dels anys 50 fins a l’actualitat, en el qual destaca la mirada de tres fotògrafs catalans d’avantguarda reunits per primera vegada en una galeria d’art francesa, Leopoldo Pomés, Oriol Maspons i Ramon Masats, als quals se suma també un fotògraf mexicà actual, Carlos Cazalis.

El centre berlinès dedicat a la fotografia internacional f3 - Freiraum Für Fotografie acull, per primera vegada fora de les nostres fronteres, una exposició antològica de Joana Biarnés. La mostra Disparant amb el cor - Mit dem Herzen gesehen, que es podrà visitar fins a l’1 de maig, proposa un recorregut per la carrera professional de l’autora, des de la dècada dels 50 fins a 1985, quan va decidir abandonar la professió. La mostra inclou 62 fotografies en blanc i negre i gelatina de plata, triades personalment per l’autora, abans de morir, per a glossar la seva trajectòria.

Photographic representa a arxius fotogràfics històrics, a més d’organitzar l’exposició World Press Photo a Barcelona des de fa 18 anys.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

cinema

Naomi Kawase, la germana japonesa de Lluís Miñarro

Barcelona
David Verdaguer
Actor

“Les persones no som planes, som polièdriques”

Barcelona
MÚSICA

Pérez Treviño desxifra en un llibre el ‘misteri’ del pianista Josep Colom

BARCELONA
cinema - drama

‘Thriller’ coreà amb segell femení basat en fets reals

cinema - drama / biografia

Maria Montessori, una pedagoga revolucionària

cinema - animació / comèdia

Garfield surt de la zona de confort de gat casolà

cinema - cinema bèl·lic

Russell Crowe rescata soldats a Filipines

cinema - drama

Hamaguchi signa una faula sobre la natura i el mal

música

El saxofonista holandès Benjamin Herman actua a l’Hotel Castell d’Empordà

la bisbal d’empordà