Arts escèniques

Gala internacional al festival de màgia de Banyoles

Troba’m tindrà lloc del 2 al 4 de setembre

El cartell inclou un singular espectacle representat a les fosques

Una gala que s’ha programat per al dia 3 de setembre, a les nou del vespre a l’auditori de l’Ateneu, és el plat fort de la dotzena edició de Troba’m, el festival de màgia de Banyoles , que tindrà lloc del 2 al 4 del mes vinent. En aquella funció actuaran el peruà Bruno Tarnecci, el rus Alain Simonov, el xilè Juan Esteban Varela, el francès Yann Frisch, el barceloní Álvaro Cortés i el banyolí Mario López.

“Invisible”

La programació completa encara no s’ha desvelat, però a més de la gala sí que s’ha avançat un altre espectacle molt rellevant: Dentro de lo invisible, de l’esmentat Juan Esteban Varela, que té la particularitat que es posa en escena totalment a les fosques. Es representarà el dia 2, a l’auditori de l’Ateneu, en dues funcions (19.30 h i 21.30 h). L’artista xilè s’ha fet un nom en l’àmbit internacional amb l’espectacle precedent, Magia para ciegos, del qual Dentro de lo invisieble és una evolució. Amb el primer ha estat 12 anys recorrent mig món, amb un total de 125 funcions representades.

D’altra banda, els organitzadors (l’Associació Tenim Poca Feina, amb la col·laboració de l’Ajuntament) han avançat que s’ha previst un espectacle per al públic familiar, de petit format, que han titulat La petite caravane, de T Tela Banyoles i Tenim Poca Feina. L’han programat per al dissabte al matí, al monestir de Sant Esteve, en múltiples sessions, ja que en cadascuna només hi podran accedir 25 persones.

Format original

A més dels espectacles en els recintes esmentats, el Troba’m inclourà de nou les actuacions a diferents carrers i places del barri vell.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia