Música

Joan Dausà celebrarà deu anys de carrera a Strenes

Joan Dausà celebrarà deu anys de carrera al festival gironí Strenes, on actuarà a les escales de la Catedral el pròxim 5 de maig. El músic de Sant Feliu de Llobregat hi presentarà un espectacle, Jo mai mai. 10 anys de carrera, en què interpretarà els seus èxits però també cançons que, en els seus concerts, no són tan habituals. Les entrades per aquest i altres concerts es posen a la venda avui dimarts a les vuit del vespre al web del festival

El festival, en un avançament de programació fet públic aquest matí, també ha confirmat les estrenes a les comarques gironines dels nous treballs de Viva Suecia, Judit Neddermann, Tanxugueiras, Andrea Motis i Marco Mezquida, Anna Roig o The Tyets. La palafrugellenca Sílvia Pérez Cruz, que enguany ha rebut el Premio Nacional de Músicas Actuales atorgat pel Ministerio de Cultura, estrenarà també nou disc al Teatre Municipal (21 d’abril) i el grup del Penedès Buhos presentarà noves cançons a l’Auditori de Girona (31 de març).

La cantant gallega Luz Casal, d’altra banda, presentarà a l’Auditori de Girona (29 d’abril) el seu setzè disc d’estudi i Beth, al Teatre Municipal (22 d’abril), oferirà també un espectacle commemoratiu, en aquest cas dels seus vint anys en l’ofici.

Strenes, que fa unes setmanes ja va confirmar els concerts de Judit Neddermann i Els Amics de les Arts, tornarà a desplegar-se a Barcelona, entre d’altres activitats, amb un concert de celebració del desè aniversari de Blaumut (4 de maig, Palau de la Música).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Mario, Llull i el manuscrit Voynich

Liliana Torres
Directora de cinema

“Les mamíferes no tenim l’instint de ser mares”

Barcelona
Crítica

Les tres vides d’una cantant llegendària

ARTS EN VIU

Una funambulista creuarà la plaça Margarida Xirgu per inaugurar el Circ d’Ara Mateix

BARCELONA

Cines que no són ‘només un cinema’

Barcelona

El cinema comercial no remunta

Barcelona

El cinema (d'autor) es fa veure

Barcelona / Los Angeles
Cinema

Belén Rueda i J.A. Bayona animen la recta final del BCN Film Fest

Barcelona
‘thriller’

Un altre líder suec pacifista amb un final tràgic