Música

música

Pol Bordas: “Encara som uns nens i hem d’aprendre molt”

El cantant gironí Pol Bordas, una de les veus més interessants de l’escena urbana en català, acaba de publicar el seu segon EP, L’hora del pati, que comparteix títol amb el segon disc en solitari d’Adrià Puntí, publicat el 1999, dos anys abans del naixement de Bordas ja en ple segle XXI. Precedit pel single d’avançament Milú, en referència al gos de Tintín, L’hora del pati de Bordas és un disc autoeditat només en format digital com el seu predecessor, El dia més curt de la setmana (2021), en què el cantant i compositor mira enrere, a la seva pròpia infància: “Em vaig adonar que en alguns singles anteriors ja estava escrivint sobre coses de quan era petit, sense haver-ho previst. Així que en aquest disc vaig decidir que volia parlar directament de la infància, però també de la nostra vulnerabilitat actual perquè encara som uns nens i ens queda molt per aprendre, parlant de tot en general, però sobretot de l’amor. En realitat és un disc sobre tot el caos d’estar creixent”, explica.

En aquestes cinc cançons, Bordas ha treballat amb quatre productors diferents: amb Narcís Mas, a Milú; amb Hugsound, a L’hora del pati, on col·labora Lil Geri; amb Noventas, el seu guitarrista en directe, a Quan abans no era abans, i amb Scotty DK a Tirites –on canta Mama Dousha– i Avorrit el nou single i videoclip, realitzat per Albert Alves, fent equip creatiu amb Jason Palma.

Pol Bordas presentarà L’hora del pati el 4 de maig a La Nau de Barcelona, en un concert doble amb Susi Abanades, que és també la teclista del seu grup i amb la qual ha col·laborat fa poc en el single Lo que la luna gritaba .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

CIRC

Nou de cada deu espectacles de sala han exhaurit localitats al Trapezi

BARCELONA
TEATRE

El TNC produeix la darrera farsa dels VVAA: una festa amb Britney Spears “de tòtem”

BARCELONA
ART

El museu Morera de Lleida rep 13.500 visitants durant el mes de portes obertes

LLEIDA
Cultura

Mor l’actriu especialista en escenes aquàtiques Susan Backlinie

festival

Barcelona Poesia, amb tot de gestos quotidians

Barcelona
societat

Blanes acull la primera ‘Zombie Walk’ pel Festival Internacional de Cinema

blanes
SALT

Arriba la segona edició del Festival L'Inevitable

SALT
cultura

Comencen les obres d’ampliació del Teatre Auditori Felip Pedrell

TORTOSA
novetat editorial

Verdaguer, l’autor català més biografiat

Barcelona