Música

música

Pol Bordas: “Encara som uns nens i hem d’aprendre molt”

El cantant gironí Pol Bordas, una de les veus més interessants de l’escena urbana en català, acaba de publicar el seu segon EP, L’hora del pati, que comparteix títol amb el segon disc en solitari d’Adrià Puntí, publicat el 1999, dos anys abans del naixement de Bordas ja en ple segle XXI. Precedit pel single d’avançament Milú, en referència al gos de Tintín, L’hora del pati de Bordas és un disc autoeditat només en format digital com el seu predecessor, El dia més curt de la setmana (2021), en què el cantant i compositor mira enrere, a la seva pròpia infància: “Em vaig adonar que en alguns singles anteriors ja estava escrivint sobre coses de quan era petit, sense haver-ho previst. Així que en aquest disc vaig decidir que volia parlar directament de la infància, però també de la nostra vulnerabilitat actual perquè encara som uns nens i ens queda molt per aprendre, parlant de tot en general, però sobretot de l’amor. En realitat és un disc sobre tot el caos d’estar creixent”, explica.

En aquestes cinc cançons, Bordas ha treballat amb quatre productors diferents: amb Narcís Mas, a Milú; amb Hugsound, a L’hora del pati, on col·labora Lil Geri; amb Noventas, el seu guitarrista en directe, a Quan abans no era abans, i amb Scotty DK a Tirites –on canta Mama Dousha– i Avorrit el nou single i videoclip, realitzat per Albert Alves, fent equip creatiu amb Jason Palma.

Pol Bordas presentarà L’hora del pati el 4 de maig a La Nau de Barcelona, en un concert doble amb Susi Abanades, que és també la teclista del seu grup i amb la qual ha col·laborat fa poc en el single Lo que la luna gritaba .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Publicat a

[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

llibre

Pere Portabella, reflectit en els seus escrits

barcelona

La nova psicodèlia catalana

Girona
música

Brittain Ashford obrirà el 5è A Peu de Carrer de l’Ateneu 24 de Juny

girona
MÚSICA

El Palau de la Música recorda Juli Garreta i convida Raquel García-Tomás

BARCELONA
Música

L’Empordà Music Festival creix

LA BISBAL D’EMPORDÀ
Cultura

Mor Frank Stella, reconegut pel seu art abstracte i precursor del minimalisme

efemèrides

El Govern commemorarà els centenaris d’Oriol Bohigas i Francesc Candel

barcelona
TEATRE

‘Burro’ reescriu la humanitat amb la mirada de l’animal del camp

BARCELONA
MÚSICA

El Sónar es farà tot a l’Hospitalet de Llobregat a partir del 2026

BARCELONA