Música

castell d’aro, Platja d’aro I S’AGARÓ

El Desemboca celebra 10 anys amb canvi de dates i d’espai

El Desemboca Rock’n’Roll Festival, que tradicionalment tenia lloc a l’estiu, celebrarà la seva desena edició el cap de setmana vinent, amb el dissabte com a dia central, quan tindran lloc la majoria de les actuacions, en un nou espai: la Sala Font del Ferro, del recentment inaugurat espai sociocultural municipal Escoles Velles de Castell d’Aro (21 h, gratuït). Aquella nit, el festival organitzat per l’entitat local Arocinema, amb el suport de l’Ajuntament de Castell d’Aro, Platja d’Aro i s’Agaró, inclourà quatre actuacions, en aquest ordre: el one man band andalús Branquias Johnson (21 h) hi portarà la seva barreja de rock-and-roll i garatge primitiu, amb temes com ara Santo y seña i Ni plata ni miedo; la banda gallega Familia Caamagno (22 h) –com els Ramones, tots els seus membres comparteixen el cognom Caamagno–, amb dos àlbums publicats, l’últim dels quals és O mundo está derrotado ; els italians Bee Bee Sea (23 h), amb una torrencial barreja de punk i garatge, plasmada en tres àlbums i uns quants singles, i per acabar de manera pletòrica a partir de la mitjanit, La Perra Blanca Trio , liderat per la nova reina del rockabilly europeu, arribada des de la localitat gaditana de la Línea de la Concepción. Com es pot veure, un programa format per andalusos, gallecs i italians que habiten una sola pàtria: la del rock-and-roll “sense filtres”, com defineix la gent d’Arocinema la seva aposta estilística, gairebé única entre els festivals de les comarques gironines. L’entrada és gratuïta, fins a completar l’aforament, amb reserva en línia a www.desemboca.com . Per fer la reserva hi ha dues opcions: la primera té un preu de tres euros, perquè inclou una consumició, i la segona és de cinc euros perquè va acompanyada de la consumició i una xapa commemorativa.

El diumenge a les 13 h el Desemboca s’acabarà amb un concert vermut del guitarrista El Tolo (A Contra Blues) al restaurant El Golfo de Platja d’Aro. Arocinema també prepara l’onzè FestiSurf Costa Brava per al 23 de setembre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

cultura

Mor Francisco Rico, un dels grans experts del ‘Quixot’

barcelona

Marc Larré guanya el premi Antoni Vila Casas d’Escultura 2024

palafrugell
cultura

La llei contra la bruixeria més antiga d’Europa, de les Valls d’Àneu, compleix 600 anys

barcelona
Novel·la Gràfica

Jaime Martín i les trementinaires del Pirineu

Barcelona
Blaumut
Grup barceloní de pop, acaba de publicar el ‘Capítol 1’ del seu nou disc, ‘Abisme’

“Ara hi ha un consum excessiu de tot, sense gaudir de res”

Barcelona
girona

Torna ‘La consueta de sant Jordi’

girona
MÚSICA

La Franz Schubert Filharmonia presenta la nova temporada

BARCELONA
Crítica

Un guant

guardó

Gemma Lienas rep el Premi Cedro per la defensa dels drets d’autor

madrid