Arts escèniques

dansa

Deltebre Dansa es compromet socialment en la ‘majoria d’edat’

Avui arrenca la 18a edició del Deltebre Dansa, impulsada pel coreògraf Roberto Olivan. Fins al 16 de juliol, es combinen tallers (amb coreògrafs com ara Akram Khan, Lali Ayguadé, Wim Vandekeybus, Jasmin Vardimon i Chey Jurado) amb la programació de dansa contemporània hibridada amb el circ al municipi. Enguany, pretén fer una crida a la responsabilitat individual i convidar a prendre acció davant les desigualtats socials i mediambientals: “Qui sap si Deltebre Dansa pot ser la llavor que germini un nou petit gran canvi”, pronostica Olivan.

El 2014 Deltebre Dansa va rebre el Premi Nacional de Cultura, i el 2019 va estar reconegut com a referent internacional de les arts escèniques per l’Associació Europea de Festivals. El 2020 va rebre una menció especial en els premis de la Crítica d’arts escèniques per la seva trajectòria. Enguany, ha estat seleccionat per representar la dansa catalana en el projecte Canal, impulsat pel Centre Nacional de la Dansa de París.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia