Arts escèniques

dansa

Girona en Moviment convida a abraçar la salut

La cinquena edició d’aquest esdeveniment que uneix la dansa amb la salut torna a concentrar a Girona els millors ballarins gironins i catalans del 13 al 16 de juliol

A la gala Catalunya dansa contra el càncer s’hi podrà veure tres estrenes mundials i peces de hip hop

La gala Catalunya dansa contra el càncer tornarà a cloure l’edesveniment cultural i solidari Girona en Moviment (GeM) i ho farà enguany amb la col·laboració d’una vintena d’artistes catalans i internacionals que ballaran disset peces de diferents estils, entre elles tres estrenes mundials dels coreògrafs Kevin O’Day i Davidson Farias. També, per primera vegada, actuaran ballarins de hi hop, el duo de Suïssa Cooper & Voldo.

L’espectacle, que se celebrarà al Teatre Municipal el 16 de juliol a les 19.30 h posarà el punt i final a quatre dies intensos d’activitat, amb tallers de dansa i benestar, col·loquis, projecció de curtmetratges i una festa a la Sala Platea amb realitat virtual i activitats interactives, sempre al voltant del moviment. Aquest any, a més, algunes de les activitats se centraran en la dansa com a catalitzadora d’identitats socials, culturals, lingüístiques o de gènere que conviuen a la nostra societat.

La programació completa i venda d’entrades d’aquest esdeveniment que organitza l’Associació Cultura en Moviment i la Fundació Oncolliga Girona (que és qui recull tota la recaptació per a ajudar als malalts de càncer i els seus familiars) la trobareu a: www.gironaenmoviment.com



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia