Música

música

L’Acampada Jove proposa tres dies de música i compromís

“Estima la música, combat el feixisme”, aquest és el lema de l’Acampada Jove, el festival organitzat per les Joventuts d’Esquerra Republicana, que avui inicia una nova edició a Sant Sadurní d’Anoia, on actuaran 26 grups i solistes en tres dies, amb altres activitats complementàries. Aquest és el segon any de l’Acampada Jove a Sant Sadurní d’Anoia, després d’haver passat per Arbúcies –on va néixer el 1996–, Sant Celoni i Montblanc.

Les actuacions del festival començaran avui a les 17.30 h a l’Espai República amb el grup gironí Oxigen, com a guanyador del concurs Destaca’t, al qual seguiran Maio i Mushkaa. Ja al vespre, a l’Espai Independència la música continuarà, per aquest ordre, amb Scorpio, The Tyets, Lildami, Santa Salut, Flashy Ice Cream i PD Candela, que començarà a punxar sobre les sis de la matinada, poc abans que surti el sol.

La jornada de divendres començarà a l’Espai República amb Sara Roy i Habla de Mí en Presente, i continuarà a l’Espai Independència amb Sexenni, Julieta, La Fúmiga, Triquell, Figa Flawas i Lo Puto Cat. La darrera jornada del festival, la del dissabte, es posarà en marxa a la tarda amb Miquel del Roig i Cactus a l’Espai República, i tindrà una potent recta final a l’Espai Independència amb Xavi Sarrià, Els Amics de les Arts, Buhos, Auxili, Jazzwoman i Les que Faltaband. També està prevista l’actuació de la Sidral Brass Band.

Dissabte a la tarda tindrà lloc un acte polític, El vot que més els molesta, amb la presència del president de la Generalitat, Pere Aragonès, i altres dirigents d’ERC.

Les entrades de l’ Acampada Jove encara estan a la venda, des d’avui a la taquilla del recinte, amb preus que es mouen entre els 20 i els 25 euros per dia i els 47 euros de l’abonament, amb dret a acampar. Hi ha descomptes per als usuaris del Carnet Jove i per als residents a Sant Sadurní d’Anoia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Música

In-Somni obre demà a Besalú, amb Bigott, una nova edició itinerant

besalú
música

El vidrerenc Àlex Pérez presentarà ‘Tot el que som’ al Festival Espurnes de Llagostera

vidreres
música

Sven Väth encapçalarà el cartell del festival electrònic Delirium

cassà de la selva
Cultura

Ivan Ivanji, escriptor serbi i supervivent d’Auschwitz

ART

El paper pioner d’Espais, en una exposició a Girona

Girona
Cultura

Personatges de tres obres de Guimerà a la façana de la Casa Mural del Vendrell

El Vendrell
figueres

Dibuixos del Dalí adolescent per commemorar els 120 anys del seu naixement

FIGUERES
lletres

Núria Cadenes, Jordi Masó i Maria Mercè Roca, finalistes del Llibreter

barcelona
ART

Les Bernardes ofereix una mirada a la cultura africana

Salt