Altres

Anna Teixidor i Luisa de Carmen Martínez, guanyadores de les beques Montserrat Minobis

Anna Teixidor Colomer i Luisa de Carmen Martínez Garcia han sigut les guanyadores de la segona edició de la Beca d’Investigació Montserrat Minobis. L’Ajuntament de Figueres, juntament amb la Diputació de Girona, l’Institut Català de les Dones i el Col·legi de Periodistes, van impulsar aquesta beca amb l’objectiu de promoure i difondre un treball de recerca sobre programes i productes de contingut feminista, amb l’objectiu de millorar-ne el coneixement i fer-ne divulgació.

Luisa de Carmen Martínez García ha estat premiada amb el treball: Anàlisi de les bones pràctiques periodístiques dels audiovisuals de servei públic a Espanya i Catalunya. Definició de les experiències periodístiques amb enfocament feminista. Se li ha atorgat el premi de 3.000 euros pel seu treball d’investigació. Martínez es va doctorar en Comunicació Audiovisual i Publicitat i Màster en Teoria i Pràctica del Documental Creatiu a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Alhora, des de fa més de quinze anys, és professora del Departament de Comunicació Audiovisual i Publicitat de la UAB.

Anna Teixidor Colomer ha estat l’altra guanyadora amb el treball: Dones en situació de pobresa, d’origen migrant i explotades sexualment. El control de les carreteres a la zona fronterera. Se li ha atorgat el premi de 2.000 euros pel seu projecte d’investigació. Teixidor es va llicenciar en Humanitats i Periodisme a la Universitat Pompeu Fabra (UPF). També, es va doctorar en Comunicació Social a la UPF. Actualment, és professora del màster en Seguretat Global a la Universitat de Barcelona (UB), i treballa com a periodista a TV3.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Marc Larré guanya el premi Antoni Vila Casas d’Escultura 2024

palafrugell
Novel·la Gràfica

Jaime Martín i les trementinaires del Pirineu

Barcelona
Blaumut
Grup barceloní de pop, acaba de publicar el ‘Capítol 1’ del seu nou disc, ‘Abisme’

“Ara hi ha un consum excessiu de tot, sense gaudir de res”

Barcelona
girona

Torna ‘La consueta de sant Jordi’

girona
MÚSICA

La Franz Schubert Filharmonia presenta la nova temporada

BARCELONA
Crítica

Un guant

guardó

Gemma Lienas rep el Premi Cedro per la defensa dels drets d’autor

madrid
cinema

BCN Film Fest premia ‘El destino de Maya’

barcelona
Cultura

Mor Helen Vendler, crítica de gran influència