Música

MÚSICA

Pau Vallvé dona el tret de sortida divendres al Festival Microclima

El Parc de la Mare de la Font s’omplirà de música aquest cap de setmana amb Miki Núñez, Blaumut, Elena Gadel, Mishima i Pau Vallvé

Camprodon ja està a punt per acollir a partir d’aquest divendres la segona edició del Macroclima, que oferirà quatre dies de festival amb un cartell de luxe que inclou els concerts de Miki Núñez, Blaumut, Elena Gadel, Mishima, Pau Vallvé i molt més.

L’activitat començarà divendres amb Pau Vallvé, que acaba de presentar el seu celebrat nou àlbum ‘:)’ i és un dels artistes més de moda a casa nostra; Mishima, que després de més de vint anys de trajectòria segueixen en plena forma i acaben de presentar ‘L’aigua clara’, i l’Orchestra Fireluche, que presenten el seu segon treball conjunt amb l’enyorat Pau Riba, ‘Segona florada’.

El dissabte 29 de juliol hi haurà doble ració de Macroclima, amb Xiula obrint l’oferta per al públic familiar a la tarda i Miki Núñez a la nit. El cantant de Terrassa oferirà a Camprodon un dels primers concerts de la gira de presentació de ‘121’, un àlbum que acaba d’estrenar i que va presentar fa menys d’un mes al Sant Jordi Club de Barcelona. Miki Núñez estarà acompanyat per Sotrac, que presentaran el seu tercer àlbum.

L’activitat no s’aturarà el diumenge i també hi haurà doble menú. A la tarda, Dàmaris Gelabert, que ja ha anunciat la seva retirada dels escenaris, farà un dels últims ‘Concerts en família’. A la nit serà el torn per a Blaumut, que hi presentarà ‘Blaumut 10’, un espectacle per celebrar els seus deu anys de trajectòria, i Elena Gadel, que presentarà La dona que em vesteix després de nou anys de silenci discogràfic. El Macroclima es tancarà el dilluns 31 de juliol amb Quim Masferrer, que portarà el seu humor habitual amb el monòleg ‘Bona gent’.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

cultura

Mor Francisco Rico, un dels grans experts del ‘Quixot’

barcelona

Marc Larré guanya el premi Antoni Vila Casas d’Escultura 2024

palafrugell
cultura

La llei contra la bruixeria més antiga d’Europa, de les Valls d’Àneu, compleix 600 anys

barcelona
Novel·la Gràfica

Jaime Martín i les trementinaires del Pirineu

Barcelona
Blaumut
Grup barceloní de pop, acaba de publicar el ‘Capítol 1’ del seu nou disc, ‘Abisme’

“Ara hi ha un consum excessiu de tot, sense gaudir de res”

Barcelona
girona

Torna ‘La consueta de sant Jordi’

girona
MÚSICA

La Franz Schubert Filharmonia presenta la nova temporada

BARCELONA
Crítica

Un guant

guardó

Gemma Lienas rep el Premi Cedro per la defensa dels drets d’autor

madrid