Arts escèniques

teatre

El teatre El Maldà celebrarà el desè aniversari de la seva obertura

El teatre El Maldà de Barcelona ha anunciat els principals espectacles de la nova temporada 2023-2024 que coincidirà amb el desè aniversari de l’obertura de la sala per part d’Els Pirates Teatre, una de les companyies alternatives més antigues de la capital catalana, nascuda el 2001.

La temporada arrencarà amb les estrenes d’Amor a mort de The Feliuettes i Eu Manzanares i El plaer de la tristesa d’Arnau Puig. El Maldà recuperarà, a més, l’espectacle-litúrgia Solar de Mos Maiorum que s’ha pogut veure en tres funcions durant aquest festival Grec. Mos Maiorum, col·lectiu fundat el 2015, té un mètode de treball singular: creen dramatúrgies basades en entrevistes. A Solar, han donat la paraula a la gent del camp per reflexionar sobre el negoci de les plaques fotovoltaiques.

La recta final de la tardor i el proper hivern estaran marcats per la comèdia sobre l’amor en la maduresa La paella dels dijous de Cristina Clemente i les ja habituals Nadales de Josep Pedrals, Iban Beltran i Carles Pedragosa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia