Música

Els Jonas Brothers, al Sant Palau Jordi el 25 de maig

Serà la seva única actuació a l’Estat espanyols dins la gira mundial ‘The Tour: Five Albums. One Night’ i les entrades sortiran a la venda el divendres 4 d’agost

Els Jonas Brothers oferiran un concert al Palau Sant Jordi de Barcelona el proper 25 de maig, en la que serà la seva única actuació a Espanya dins la seva gira mundial The Tour: Five Albums. One Night, segons ha informat la promotora Live Nation.

En aquesta nova etapa, el grup actuarà per primera vegada a Polònia, Àustria, República Txeca, Irlanda del Nord, Hamburg, Lió, Munic, Noruega, Austràlia i Nova Zelanda.

La banda nord-americana també ha revelat una gran ampliació de la seva gira més ambiciosa a Amèrica del Nord amb 26 nous concerts, la qual cosa la converteix en la seva gira més gran fins ara, amb 90 actuacions a 20 països.

Produïda per Live Nation, The Tour: Five Albums. One Night arrencarà amb les entrades exhaurides per als dies 12 i 13 d’agost al Yankee Stadium de Nova York, concerts en què la banda interpretarà temes de tota la seva trajectòria, iniciada el 2005. Les entrades per al concert de Barcelona sortiran a la venda el proper divendres 4 d’agost a les 10.00 hores.

Jonas Brothers, grup format pels germans Nick Jonas, Joe Jonas i Kevin Jonas, ha venut més de 20 milions d’àlbums, ha estat nominat dues vegades als premis Grammy, ha aconseguit 26 èxits en la llista Billboard Hot 100 i han aconseguit tres números 1 consecutius al Billboard 200. Després de separar-se l’any 2013, els germans Jonas van tornar el 2019 amb l’àlbum Happiness Begins, que incloïa el tema Sucker, tot un èxit a diversos països.

Mentrestant, Kevin, Joe i Nick han mantingut carreres musicals en solitari que s’han estès a la televisió i al cinema. Aquest any, Jonas Brothers ha llançat The Album a través de Republic Records, amb els èxits Waffle House i Wings.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

museus

Nit i Dia dels museus, el 18 de maig

Barcelona
Crítica
música

A través dels segles

novetat editorial

Edicions de 1984 publica la ‘Poesia completa’ de Ventura Ametller

Barcelona

El jove i femení batec del bosc literari

Barcelona
CINEMA

El cinema de l’absurd de Quentin Dupieux obre Canes

Barcelona
cultura

El muralista Mohamed L’Ghacham integra el cartell de les Santes 2024 al seu barri

mataró
CIRC

Nou de cada deu espectacles de sala han exhaurit localitats al Trapezi

BARCELONA
TEATRE

El TNC produeix la darrera farsa dels VVAA: una festa amb Britney Spears “de tòtem”

BARCELONA
ART

El museu Morera de Lleida rep 13.500 visitants durant el mes de portes obertes

LLEIDA