Arts escèniques

TEATRE

Les sales de Barcelona han ampliat l’oferta aquest agost

El mes d’agost és el més fluix de la cartellera de Barcelona, històricament. Enguany, s’ha procurat ampliar la repercussió del Grec (fins diumenge, per exemple, es pot veure Instruccions per fer-se feixista a La Villarroel) i s’han estirat comèdies com La tendresa (Poliorama) o Quant temps em queda? (Goya), fins al 6 d’agost. Fins i tot, s’ha allargat l’antic Teatre (Hit me if i’m pretty, de Juana Dolores). És un repte tenint en compte que de les 67.105 butaques que es van oferir l’agost del 2022 només se’n van ocupar el 30%, l’ocupació més baixa de l’any (que ja havia estat bastant irregular).

Si algú sap sobreviure a l’agost són les sales petites com el Teatre Gaudí Barcelona (enguany alterna tres títols aquest mes: Rodoreda en el triangle de París, L’últim ball i Orgasmos 2) i el Versus Glòries (que reposa Els rapinyaires, després que l’any passat trenqués l’hàbit d’estar obert per fer obres de reforma a l’escenari). El Maldà estrenarà Amor a mort, el nou muntatge de The Feliuettes, a partir del 24 d’agost, i també ofereixen propostes puntuals sales com el Teatreneu (amb el seu inesgotable Improshow, que des de fa anys figura entre les 10 obres més vistes al rànquing en el resum de temporada d’Adetca). També es pot veure Faulkner tiene la culpa, Homo desastrus o el Màgia Kids dels dissabtes a la tarda. Finalment, l’Eixample Teatre també recorre a comèdia infal·lible (Como una canción de los 80) a més de presentar la comèdia Burundanga, de Jordi Galceran, en versió castellana.

Que els teatres de Focus (Goya, Condal, La Villarroel) hagin prorrogat, com a mínim, una setmana les seves temporades convida a pensar que l’aforament del 2023 serà superior al de l’any passat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

La crònica

Blanes estén una catifa vermella

La crònica

Dia de flexió i de reflexió en el festival Trapezi

música

Grabu: “Faig una música que aquí és poc habitual”

girona
Cinema

‘Mexican Dream’, de Laura Plancarte, corona el palmarès de DocsBarcelona

Barcelona
Arts escèniques

El Festival Z acollirà 16 projectes escènics

Girona

Últim dia per veure les noves tendències del circ al Trapezi

REUS

Les Festes de Maig omplen els carrers de música i cultura popular

LLEIDA
CrÒnica

Ricky Gil i Biscuit, un bon treball d’arqueologia

dit o fet per dones

La pedra seca com una resistència