Música

MÚSICA

El nou disc dels Stones sortirà el 20 d’octubre

El primer disc amb cançons noves d’estudi dels Rolling Stones des del 2005 ja té nom, Hackney Diamonds, i data de sortida: el 20 d’octubre. Ho han anunciat Mick Jagger, Keith Richards i Ron Wood, els tres membres del grup en aquesta nova era, en una conversa televisada que han mantingut aquesta tarda al teatre Hackney Empire de Londres amb el periodista Jimmy Fallon. El disc, el 24è que publica la banda britànica en estudi en els seus més de seixanta anys de carrera, tindrà dotze cançons, la major part de les quals gravades el Nadal passat i mesclades el passat mes de febrer. Dos dels temes, però, van ser gravats pel bateria Charlie Watts, mort l’agost del 2021, en una sessió del 2019 i, en un, hi toca fins i tot el baixista original del grup: Bill Wyman, que va deixar de ser un stone l’any 1993. Steve Jordan, vell amic de la banda i “una recomanació d’en Charlie”, segons ha dit Keith Richards, se n’ocupa de la bateria en la resta de cançons i Stevie Wonder o Lady Gaga –ni rastre, en principi, però, de Paul McCartney, com s’ha estat durant mesos especulant– figuren entre els convidats.

En l’acte d’avui els Stones han presentat Angry , primer vídeo del nou disc, protagonitzat per l’actriu Sydney Sweeney (Euphoria). Jagger va complir 80 anys el juliol passat, Richards els farà el desembre i Ron Wood en té 76.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia