Música

MARC PARROT

MÚSIC

“M’agrada explorar els límits del que és un concert”

Marc Parrot celebra trenta anys d’ofici regravant en vídeo, i amb la col·laboració de diferents artistes, algunes de les seves velles cançons i actuant tot sol, però amb una escenografia sorprenent, aquest dijous a les 20 h a l’Atlàntida.

Quina idea tenia, per a aquesta producció al Mercat?
Volia crear un espectacle diferent al que acostumen a ser aquesta mena d’esdeveniments de celebració d’un aniversari. Per una banda busco l’esperit que entrelliga aquests trenta anys, revisant la meva evolució no pas amb un afany d’investigador sinó juganer, ja que aquesta evolució m’ha portat per terrenys molt diferents. I, per l’altra, ho faig en un espectacle amb moments que són absolutament performàtics, i que no són els que probablement la gent s’espera del concert d’un cantautor.
A Vic, de fet, se’l recorda fa uns anys actuant en una vela dalt d’un escenari de 360 graus.
Sí, m’agrada explorar els límits del que és un concert i, si és possible, capgirar una mica el guió. Ara hi actuaré tot sol amb tres guitarres i un stompbox, però amb la col·laboració de Cube, que han creat tres pantalles mòbils que serveixen tant per reproduir-hi visuals com per reconfigurar arquitectònicament l’espai.
En l’aniversari dels trenta anys... s’hi espera El Chaval de la Peca?
M’ho estic pensant! Sé que és una absència notable, com ho podrien ser també, de fet, els discos del Super3. Però tal com tinc ara plantejat l’espectacle, el distorsionaria. A Vic, en tot cas, segur que no hi serà.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia