Arts escèniques

Cultura

Teatre olotí de puja i baixa

La companyia Delgremi interpreta una obra de microteatre a l’ascensor del soterrani del pàrquing de la plaça Mercat d’Olot

Vol fer reflexionar l’espectador sobre com trobar l’equilibri en un món de persones hiperconnectades

L’ascensor de la planta menys quatre de la plaça Mercat d’Olot ha estat l’escenari d’una obra de microteatre que, tot i l’espai reduït destinat als espectadors, en va aplegar una seixantena en dues sessions. La companyia olotina Delgremi ha representat Lift, una peça còmica creada especialment per ser representada en espais singulars i en petit format.

És una obra escrita per l’actriu Anna Aumatell i interpretada per ella mateixa, juntament amb Sara González i Usu Tambadou. Aquesta peça teatral ofereix una perspectiva sobre les relacions humanes en entorns íntims i reflexiona sobre el bon ús de les noves tecnologies en la vida quotidiana. “Lift ens submergeix en un fascinant viatge que té lloc dins d’un ascensor, un espai sovint associat a trobades fugaces i converses incòmodes. No obstant això, sota la direcció de Jordi Cortés, aquest escenari claustrofòbic es transforma en un teló de fons perfecte per explorar la complexitat de les interaccions humanes i reflexionar sobre com les noves tecnologies influeixen en la nostra manera de relacionar-nos”, explica Aumatell.

Ella mateixa ha detallat que, a través de situacions còmiques i diàlegs enginyosos, Lift convida el públic a reconsiderar l’equilibri entre la connexió digital i les relacions personals autèntiques. “Amb Lift, volem crear un espai íntim on el públic pugui riure, reflexionar i connectar amb els personatges i les seves històries. Aquesta obra ens convida a explorar com les noves tecnologies impacten en les nostres relacions i com podem trobar un equilibri saludable en aquest món hiperconnectat”, comenta l’autora de l’obra.

Per això, aquesta obra es du a terme en espais singulars, amb un públic reduït i proper, amb l’objectiu de crear així una experiència teatral íntima i establir un vincle especial amb els espectadors. És una obra de petit format, però ja és la vintena representació que se’n fa des que es va estrenar, el mes de juny passat. La propera serà el diumenge 29 d’octubre a la Fira la Juganera de Castellfollit de la Roca, on faran quatre funcions (12 h / 13 h / 16 h / 17 h) a l’església vella. L’entrada té un cost de 5 euros i inclou la representació i un col·loqui postfunció amb refrigeri.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

cultura

Mor Francisco Rico, un dels grans experts del ‘Quixot’

barcelona

Marc Larré guanya el premi Antoni Vila Casas d’Escultura 2024

palafrugell
cultura

La llei contra la bruixeria més antiga d’Europa, de les Valls d’Àneu, compleix 600 anys

barcelona
Novel·la Gràfica

Jaime Martín i les trementinaires del Pirineu

Barcelona
Blaumut
Grup barceloní de pop, acaba de publicar el ‘Capítol 1’ del seu nou disc, ‘Abisme’

“Ara hi ha un consum excessiu de tot, sense gaudir de res”

Barcelona
girona

Torna ‘La consueta de sant Jordi’

girona
MÚSICA

La Franz Schubert Filharmonia presenta la nova temporada

BARCELONA
Crítica

Un guant

guardó

Gemma Lienas rep el Premi Cedro per la defensa dels drets d’autor

madrid