Art

ART

Completen el mur d’art urbà del Blanes Urban Fest

Aquesta setmana ha finalitzat el periple del mur d’art urbà que s’ha estat pintant durant aquests darrers mesos al carrer Santa Cecília, davant del cementiri municipal de Blanes. D’ençà de les dues sessions que hi havia hagut fins ara, amb diferents joves que han aportat la seva imaginació i expertesa decorant el mur d’art urbà, quedava un darrer tros per completar.

Es tractava de la punta més allunyada del Carrer Anselm Clavé, la part del mur que dóna a la rotonda d’accés a la part alta del barri de Mas Enlaire. Aquell espai en blanc s’ha omplert finalment amb les creacions que s’han encarregat de fer els i les alumnes del Taller de Graffitis de la Nau4 Espai Jove, un centre municipal on es desenvolupen activitats lúdiques i educatives per a la gent jove.

Creació coral

Dilluns van traslladar la seva creativitat a la part final del mur que durant el matí ja havia estat habilitant l’encarregat d’impartir el taller, l’artista urbà Àlex Gómez, més conegut pel seu sobrenom: @odiarte_muralism. Cap al vespre, armats amb els seus estris i el què la imaginació ja els havia dictat prèviament com esbós, van completar el mur, omplint de color l’espai en blanc.

Se’n van encarregar de fer-ho Ayoub, Moha, Joycelene, Alícia, Rafa, Mati, Adrià i el seu tallerista, Àlex. Durant la jornada es va acostar per veure l’evolució de l’activitat la regidora de Joventut i Participació Ciutadana, Estefanía Romero, qui va felicitar i agrair els integrants del taller per col·laborar en la iniciativa. Amb aquesta activitat els alumnes han culminat un aprenentatge que va començar a finals del passat mes de setembre al local social de Mas Cremat, on es van realitzar nou sessions pintant la part exterior de l’equipament veïnal, i també es va pintar la persiana del local de l’Associació de Veïns de Quatre Vents.

ç



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Novel·la Gràfica

Jaime Martín i les trementinaires del Pirineu

Barcelona
Blaumut
Grup barceloní de pop, acaba de publicar el ‘Capítol 1’ del seu nou disc, ‘Abisme’

“Ara hi ha un consum excessiu de tot, sense gaudir de res”

Barcelona
girona

Torna ‘La consueta de sant Jordi’

girona
MÚSICA

La Franz Schubert Filharmonia presenta la nova temporada

BARCELONA
Crítica

Un guant

guardó

Gemma Lienas rep el Premi Cedro per la defensa dels drets d’autor

madrid
cinema

BCN Film Fest premia ‘El destino de Maya’

barcelona
Cultura

Mor Helen Vendler, crítica de gran influència

TEATRE

El Maldà canta Pau Riba i Malvido interpel·lant els joves

BARCELONA