Cinema

CULTURA

Mor als 42 anys l’actriu catalana Daniela Costa

Va fer-se coneguda per les seves aparicions en la recordada sèrie de Telecinco ‘Al salir de clase’

Després de la pèrdua d’Itziar Castro el cinema i el món de la interpretació a Catalunya torna a estar de dol. L’actriu barcelonina Daniela Costa (1981), que va saltar a la fama en la sèrie “Al salir de clase” quan només tenia 16 anys, ha mort als 42. Ho ha avançat l’actor Miguel Ángel Muñoz en un missatge al seu perfil a la xarxa X, abans Twitter en què dona el condol als seus familiars i amics. Costa també va participar en la sèrie de TV3 “16 dobles”. Posteriorment la Unió d’Actors i Actrius ha confirmat la tràgica notícia en una piulada.

Tot i que va començar fent petits projectes a Catalunya, com “No se puede tener todo” de Jesús Garay, es va acabar traslladant a Madrid, on va trobar l’èxit a la televisió.

De moment es desconeixen les causes de la mort de la jove actriu, que després de triomfar a la televisió, va participar en pel·lícules com “Diari d’una becària”, “Em dic Sara”, “Faraday”, “Nos veremos en el infierno” o “Mentiders”, de Sílvia Munt, directora amb la qual també va treballar al film per televisió “Sota el mateix cel”. Costa va coincidir amb Miguel Ángel Muñoz a la comèdia “Mis adorables vecinos” i també en sèries com “El comisario” i MIR”, totes dues a Telecinco. A Antena 3 va aparèixer a “Gavilanes” i “Lalola”.

L’actriu va fer-se molt coneguda a finals dels anys 1990 i principis dels 2000 gràcies a les seves aparicions a “Al salir de clase’, de Telecinco, on donava vida a Alejandra ‘Alex’ Agustí. Va ser companya d’actrius que a la llarga acabarien triomfant en el món del cinema i la televisió, sobretot Elsa Pataky i Leticia Dolera.

La barcelonina també va provar fortuna en el teatre. Va participar en muntatges com els de “Casualmente destinados” de Sandra Marchena, “Spanish horror story” i “Angenital” de Luis Sánchez Polack, i “Cubata”, de Patricia Ordás.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia