Música

girona

Els drets d’autor a l’era digital, al segon Neu! Pro

La jornada professional gratuïta del festival Neu! tindrà lloc el 26 de gener a La Mercè de Girona i les inscripcions ja estan obertes

Els drets d’autor a l’era digital o el caixet de l’artista seran dos dels temes que es debatran al llarg de la segona edició del Neu! Pro, ja jornada professional del festival Neu!, que tindrà lloc el divendres 26 de gener a La Mercè de Girona, amb entrada gratuïta i inscripció prèvia, perquè l’aforament és limitat. Les inscripcions per assistir-hi s’han obert avui a través del web del festival . El Neu! Pro va néixer l’any passat i els bons resultats han animat el festival dirigit pel músic Xebi SF a mantenir i potenciar aquesta trobada anual entre la indústria musical i els creadors, partint de la base que “sense creadors no hi ha indústria”.

Entre les 9.30 h del matí i les 19 h, s’hi aniran succeint tot un seguit d’activitats com ara ponències, masterclasses, debats i retransmissions de podcast en directe. La inspiració, la formació i el networking són els pilars de la programació, de la qual destaquen les ponències dels productors Florenci Ferrer Fluren i Santos Berrocal (Love of Lesbian, Viva Suecia, Sidonie) sobre producció musical, amb la col·laboració de l’escola de producció musical Eumes; o les de l’artista i tecnòloga Cris Checa, l’advocada Eva Faustino i la cap del departament de Serveis Jurídics de la SGAE a Catalunya, Mercè Vallverdú, que parlaran dels drets d’autor a l’era digital, amb la col·laboració de la Fundació SGAE. El festival també ha convocat diferents promotors i mànagers que debatran sobre el caixet de l’artista i donaran els seus punts de vista sobre temes tan polèmics com els catxets desorbitats o els mínims ignorats, així com la contractació d’artistes internacionals.

Repetirà l’emissió en directe del podcast Simpatía por la industria musical, amb Carlos Galán, que entrevistarà el mànager Joan Vich, fundador de l’agència Ground Control.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

música

El Jazz omple el Passeig de Gràcia

barcelona
crónica

Oques Grasses en salsa dolça

GIRONA

El manifest d’Agitart centra el Dia Internacional de la Dansa

girona
cultura

L’alt i constant mestratge de Mercè Vidal

Paola Cortellesi
Cineasta i actriu

“Els italians portem el neorealisme a l’ADN”

Barcelona
cultura

Mor Francisco Rico, un dels grans experts del ‘Quixot’

barcelona

Marc Larré guanya el premi Antoni Vila Casas d’Escultura 2024

palafrugell
cultura

La llei contra la bruixeria més antiga d’Europa, de les Valls d’Àneu, compleix 600 anys

barcelona
Novel·la Gràfica

Jaime Martín i les trementinaires del Pirineu

Barcelona