Llibres

cultura

Héctor Abad Faciolince i Claudia Durastanti, noves confirmacions del MOT 2024

El festival de literatura MOT ha confirmat la presència a l’edició d’aquest 2024 de dos nous autors de l’àmbit internacional. Es tracta del colombià Héctor Abad Faciolince i de la italianoamericana Claudia Durastanti. També se sumen al programa del MOT Anna Pazos i Jaume Ferrer. El MOT avança els noms dels participants perquè el públic pugui assistir-hi havent llegit les seves obres. En aquest cas, es tracta d’autors escollits pel comissari del festival 2024, Xavier Pla, per tractar el tema de l’autoficció literària en les seves novel·les: Héctor Abad Faciolince a “El olvido que seremos” (2007), Claudia Durastani a “L’estrangera” (2019), Anna Pazos a “Matar el nervi” (2023) i Jaume Ferrer a “Unsex me!” (2023).

A Olot es faran tres sessions, totes conduïdes per Albert Grabulosa. La primera serà el dimecres 31 de gener al Museu de la Garrotxa; la segona el dimecres 28 de febrer, també al Museu de la Garrotxa. I, ja finalitzat el MOT, el dimecres 3 d’abril, hi haurà la tercera sessió, a la Biblioteca. Totes les sessions són gratuïtes.

A Girona es faran sis sessions, cada una en una biblioteca diferent, i en les quals es parlarà sobre sis obres de sis autors participants al MOT 2024: “Huaco retrato”, de Gabriela Wiener (13 de febrer, 19 h, Biblioteca Ernest Lluch), a càrrec de Blai Gasull; “Fugir era el més bell que teníem”, de Marta Marín-Dòmine (20 de febrer, 19 h, Biblioteca Antònia Adroher), a càrrec de Jordi Garcia; “L’ordre del dia”, d’Eric Vuillard (26 de febrer, 18.30 h, Biblioteca Carles Rahola), a càrrec de Raúl Sánchez Ortiz; “L’art de portar gavardina”, de Sergi Pàmies (27 de febrer, 19 h, Biblioteca Salvador Allende), a càrrec de Sergi Múrcia; “L’ordre del dia”, d’Eric Vuillard (5 de març, a les 18.30 h, Biblioteca Carles Rahola), a càrrec de Raúl Sánchez Ortiz, i “Los astronautas”, de Laura Ferrero (12 de març, a les 19 h, Biblioteca Just M. Casero), a càrrec d’Esteban Bernis.

Les inscripcions es poden fer mitjançant l’agenda web Girona Cultura i l’agenda web de Biblioteques de Girona, així com presencialment als equipaments on es duen a terme.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Novel·la Gràfica

Jaime Martín i les trementinaires del Pirineu

Barcelona
Blaumut
Grup barceloní de pop, acaba de publicar el ‘Capítol 1’ del seu nou disc, ‘Abisme’

“Ara hi ha un consum excessiu de tot, sense gaudir de res”

Barcelona
girona

Torna ‘La consueta de sant Jordi’

girona
MÚSICA

La Franz Schubert Filharmonia presenta la nova temporada

BARCELONA
Crítica

Un guant

guardó

Gemma Lienas rep el Premi Cedro per la defensa dels drets d’autor

madrid
cinema

BCN Film Fest premia ‘El destino de Maya’

barcelona
Cultura

Mor Helen Vendler, crítica de gran influència

TEATRE

El Maldà canta Pau Riba i Malvido interpel·lant els joves

BARCELONA