Cinema

Cultura

Poonam Pandey, model, actriu i estrella eròtica de l’Índia

La model i actriu de Kanpur Poonam Pandey va morir dijous a l’edat de 32 anys a conseqüència d’un càncer de coll d’úter, segons ha informat el seu equip a través d’Instagram.

Nascuda el març del 1991, va començar la carrera de model als 19 anys i es va convertir en una de les nou millors concursants del programa de la revista Gladrags i va aparèixer a la seva portada. A partir d’aquí va començar a fer-se popular a través de les xarxes socials publicant fotografies mig nua. Va atraure de forma notable els mitjans de comunicació del país i l’any 2011 va prometre publicar fotos completament nua si la selecció masculina de criquet de l’Índia guanyava la copa del món, fet que va succeir, però Pandey no va complir justificant que la Junta de Control de Criquet li va negar el permís. Tot i això, va penjar un vídeo a una aplicació mòbil creada per ella mateixa en què se la veia despullant-se a l’estadi Wankhede de nit. L’any 2012 va posar nua després que l’equip dels Kolkata Knight Riders van guanyar l’Indian Premier League i, posteriorment, també va publicar un vídeo sexual a Instagram amb la seva parella que de seguida va esborrar.

L’any 2013 va interpretar la protagonista de la pel·lícula Nasha, una professora que acaba mantenint relacions sexuals amb un dels seus alumnes. En el cartell del film apareixia ella, nua i només amb dos rètols que cobrien part del seu cos. El cartell va ser molt criticat per grups d’extrema dreta com el Shiv Sena.

Més endavant va enregistrar nous films amb un format eròtic i l’any 2020 va arribar a ser detinguda després de filmar un vídeo porno en una propietat del govern indi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Novel·la Gràfica

Jaime Martín i les trementinaires del Pirineu

Barcelona
Blaumut
Grup barceloní de pop, acaba de publicar el ‘Capítol 1’ del seu nou disc, ‘Abisme’

“Ara hi ha un consum excessiu de tot, sense gaudir de res”

Barcelona
girona

Torna ‘La consueta de sant Jordi’

girona
MÚSICA

La Franz Schubert Filharmonia presenta la nova temporada

BARCELONA
Crítica

Un guant

guardó

Gemma Lienas rep el Premi Cedro per la defensa dels drets d’autor

madrid
cinema

BCN Film Fest premia ‘El destino de Maya’

barcelona
Cultura

Mor Helen Vendler, crítica de gran influència

TEATRE

El Maldà canta Pau Riba i Malvido interpel·lant els joves

BARCELONA