Altres

GIRONA

L’INSPAI obre la convocatòria del 22è Premi Joves Fotògraf(e)s

INSPAI, el Centre de la Imatge, adscrit a l’Àrea de Cultura, Noves Tecnologies i Esports de la Diputació de Girona, ha convocat la vint-i-dosena edició del Premi Joves Fotògraf(e)s de Catalunya, que té com a objectiu promoure i difondre els treballs fotogràfics dels joves fotògrafs de l’àmbit territorial de Catalunya.

Aquesta aposta per la creació fotogràfica és un dels objectius d’INSPAI, conjuntament amb l’interès per, d’una banda, acostar la població a la fotografia des de totes les vessants perquè pugui gaudir de les tendències de la producció fotogràfica actual. De l’altra, pretén oferir als ajuntaments una proposta cultural mitjançant exposicions itinerants.

La Diputació escollirà un projecte fotogràfic d’entre tots els que s’hi presentin, que es dotarà dels recursos necessaris perquè sigui exposat i se n’editi un catàleg i perquè l’exposició pugui girar per diversos municipis. El projecte escollit es premiarà amb 1.250 euros bruts. La convocatòria és oberta a les persones físiques que tinguin entre divuit i trenta anys, nascudes i/o empadronades en un municipi de Catalunya.

La participació és gratuïta i no s’hi pot presentar cap persona que hagi estat premiada en edicions passades. Tampoc no s’acceptaran projectes realitzats amb una antiguitat superior a tres anys ni projectes presentats en edicions anteriors.

Cada participant pot presentar un sol projecte fotogràfic, que no pot haver estat premiat en cap altre premi, concurs, certamen o convocatòria similar, ni tampoc seleccionat ni nominat quan d’aquesta selecció o nominació hagi derivat o pugui derivar una exposició pública, una edició en un catàleg o la comunicació pública per qualsevol mitjà.

La convocatòria i les bases en què s’especifiquen els detalls del procés selectiu es poden consultar a l’apartat Concurs Fotografia Premis Joves Fotògrafs Catalunya/INSPAI, on es troben les condicions especifiques. La documentació es podrà presentar mitjançant una instància genèrica, des de l’1 de març fins al 8 d’abril de 2024, pels canals telemàtics previstos al web de la Diputació de Girona, o presencialment, al Registre General de la Diputació de Girona.

Una comissió d’avaluació formada per representants de la Diputació de Girona, el guanyador de la darrera edició i persones especialistes i professionals del món de la fotografia, les arts i la cultura, serà l’encarregada d’escollir el projecte fotogràfic. La resolució de la convocatòria es farà pública a partir de la primera quinzena de juny de 2024.

La proposta expositiva seleccionada es presentarà a la Casa de Cultura de Girona durant la pròxima tardor (octubre-novembre) i després passarà a formar part del programa d’exposicions itinerants de la Diputació de Girona, de manera que es podrà veure a diferents municipis de la demarcació, prèvia sol·licitud a través de la Diputació de Girona. A més, l’exposició també farà estada al Festival Off de Perpinyà, al FineArt d’Igualada, al Festival Mirades de Torroella de Montgrí i al Festival Mitgeres de Valls, entre d’altres.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Novel·la Gràfica

Jaime Martín i les trementinaires del Pirineu

Barcelona
Blaumut
Grup barceloní de pop, acaba de publicar el ‘Capítol 1’ del seu nou disc, ‘Abisme’

“Ara hi ha un consum excessiu de tot, sense gaudir de res”

Barcelona
girona

Torna ‘La consueta de sant Jordi’

girona
MÚSICA

La Franz Schubert Filharmonia presenta la nova temporada

BARCELONA
Crítica

Un guant

guardó

Gemma Lienas rep el Premi Cedro per la defensa dels drets d’autor

madrid
cinema

BCN Film Fest premia ‘El destino de Maya’

barcelona
Cultura

Mor Helen Vendler, crítica de gran influència

TEATRE

El Maldà canta Pau Riba i Malvido interpel·lant els joves

BARCELONA