Música

Música

Sopa de Cabra i Triquell publiquen ‘que et vagi bé’

És el primer avançament de l’esperat nou disc de la banda gironina, que es titula ‘Ànima’

Sopa de Cabra i Triquell publiquen avui la cançó Que et vagi bé, el primer avançament del nou disc Ànima que la banda gironina publicarà el novembre d’aquest any i que serà editat per Promo Arts Music Records. Cada cançó del nou treball comptarà amb la participació en l’elaboració del tema d’un artista que el grup considera que té ànima, un concepte que dona títol al nou projecte discogràfic. En aquest primer single, Sopa de Cabra ha comptat amb la col·laboració de Triquell, una de les noves promeses de l’escena musical catalana que ha participat en tot el procés, tant de creació del tema com de la lletra.

Que et vagi bé és una cançó amb referències de la música rock de Nova York i de la Costa Est dels Estats Units. De grups com The Velvet Underground, de les anomenades bandes de garatge i dels grups i artistes vinculats al moviment del club novaiorquès CBGB –Patti Smith, Blondie o Talking Heads– o de formacions més recents en el temps com The Strokes. La peça beu de diversos estils com el rock nihilista, el post-punk o el new-age que es combinen amb l’univers pop i urbà de Triquell, un còctel musical que amalgama dues mirades generacionalment distants però amb espais d’expressió compartits. Una cançó per a quartet de rock –guitarres, baix i bateria– i teclat que s’ha creat de forma analògica i amb arranjaments orgànics.

Com explica la promotora del grup, Promo Arts Music, la cançó suggereix amb esperit crític una actitud irònica per enfrontar-se i sobreviure a un món cada vegada més polaritzat, més fake, més fictici i simulat, on tot s’exagera.

Les expressions Que et vagi bé o Està tot bé de la tornada com a resposta o aixopluc contra el temporal d’una societat molt polaritzada on tothom vol tenir la raó en una discussió estèril i interessada per dirimir entre bo i dolent, verdader o fals, just o injust, bonic o lleig.

Després de gairebé cinc anys sense presentar cançons inèdites, Sopa de Cabra publicarà el que serà el seu dissetè treball entre discos d’estudi i de directes. Coincidint amb la publicació del nou disc, el grup farà aquest 2024 una gira que s’allargarà fins al mes de març del 2025, amb un nombre limitat de concerts.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

cultura

La llei contra la bruixeria més antiga d’Europa, de les Valls d’Àneu, compleix 600 anys

barcelona

Marc Larré guanya el premi Antoni Vila Casas d’Escultura 2024

palafrugell
Novel·la Gràfica

Jaime Martín i les trementinaires del Pirineu

Barcelona
Blaumut
Grup barceloní de pop, acaba de publicar el ‘Capítol 1’ del seu nou disc, ‘Abisme’

“Ara hi ha un consum excessiu de tot, sense gaudir de res”

Barcelona
girona

Torna ‘La consueta de sant Jordi’

girona
MÚSICA

La Franz Schubert Filharmonia presenta la nova temporada

BARCELONA
Crítica

Un guant

guardó

Gemma Lienas rep el Premi Cedro per la defensa dels drets d’autor

madrid
cinema

BCN Film Fest premia ‘El destino de Maya’

barcelona