Arts escèniques

ARTS ESCÈNIQUES

Pont de Molins, Rabós i Sant Climent Sescebes se sumen al FASTT

Els tres municipis s’afegiran als d’Agullana, Garrigàs, Ordis, Sant Mori, Siurana, Vilamacolum, Vilanant i Vilaür a la propera edició del festival d’arts escèniques de l’Empordà

Aquest se celebrarà els caps de setmana del 5 al 28 de juliol

El festival d’arts escèniques de l’Empordà, el FASTT, ja té dates per la pròxima edició. Se celebrarà del 5 al 28 de juliol, expandint-se d’aquesta manera durant tots els caps de setmana del mes. L’aposta però, continua essent la mateixa: acostar la cultura a les zones rurals i brindar l’oportunitat de descobrir petits municipis altempordanesos. Enguany precisament es compleixen 5 anys de la primera edició del FASTT de forma itinerant pels pobles, i 10 edicions del primer FASTT celebrat a l’era del Mas Gironí, a Garrigàs.

Un any més, nous pobles altempordanesos s’han volgut sumar al FASTT, fet que fa que el projecte s’expandeixi a nous territoris. Els municipis de Pont de Molins, Rabós i Sant Climent Sescebes s’afegeixen a Agullana, Garrigàs, Ordis, Palau de Santa Eulàlia, Siurana, Sant Mori, Vilamacolum, Vilanant i Vilaür.

La programació del FASTT, que es donarà a conèixer properament, estarà repartida per espais singulars i a l’aire lliure de tots aquests municipis.

El FASTT tornarà a apropar a la ciutadania expressions artístiques diferenciades de la programació que se sol trobar durant l’època d’estiu a la comarca. En aquests moments el festival es troba en una fase de valoració de les 333 propostes escèniques rebudes en la convocatòria pública que es va tancar el passat 4 de febrer.

Per tal de donar forma al festival i donar a conèixer les activitats de primera mà, des dels inicis el FASTT ha impulsat una comissió formada per veïns i veïnes dels diversos pobles que participen del festival. Aquest espai de trobada, obert a tothom, permet enfortir els vincles entre pobles i entre la pròpia comunitat veïnal. La pròxima trobada de la comissió d’aquesta edició tindrà lloc avui divendres, 8 de març, a la Sala Nova Harmonia de Pont de Molins. Pròximament es faran noves trobades, i per a participar-hi només cal apuntar-se a través del formulari del web del festival: www.fastt.cat .



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Novel·la Gràfica

Jaime Martín i les trementinaires del Pirineu

Barcelona
Blaumut
Grup barceloní de pop, acaba de publicar el ‘Capítol 1’ del seu nou disc, ‘Abisme’

“Ara hi ha un consum excessiu de tot, sense gaudir de res”

Barcelona
girona

Torna ‘La consueta de sant Jordi’

girona
MÚSICA

La Franz Schubert Filharmonia presenta la nova temporada

BARCELONA
Crítica

Un guant

guardó

Gemma Lienas rep el Premi Cedro per la defensa dels drets d’autor

madrid
cinema

BCN Film Fest premia ‘El destino de Maya’

barcelona
Cultura

Mor Helen Vendler, crítica de gran influència

TEATRE

El Maldà canta Pau Riba i Malvido interpel·lant els joves

BARCELONA