Cinema

cinema

El BCN Film Fest incorpora films de Linklater, Dupieux i Michel Franco

Eduard Fernández, Clara Segura i Carles Sans formaran el Jurat Oficial del festival, que es fa del 18 al 26 d’abril

Hit man, de Richard Linklater; Memory, una història d’amor atípica dirigida per Michel Franco i protagonitzada per Jessica Chastain i Peter Sarsgaard, i Daaaaaalí!, un tribut al gran mestre del surrealisme de la mà del no menys surrealista director francès Quentin Dupieux (Mandíbulas) són algunes de les novetats anunciades pel BCN Film Fest, que tindrà lloc entre el 18 i el 26 d’abril i avui ha fet pública la seva programació al complet. El festival comptarà amb 69 pel·lícules, que protagonitzaran 15 premières mundials, 1 europea, 20 estatals i 11 catalanes. Les entrades i abonaments sortiran a la venda l’11 d’abril. Els cinemes Verdi de Barcelona es mantenen com a seu principal.

Conxita Casanovas, directora del BCN Film Fest, ha destacat que creuen que serà “un festival amb molt bona energia, volem que s’escampin les idees que proposa; és un festival ideal per a gent que vulgui aprendre coses noves”. També ha subratllat que no han estat selectius amb el programa: “Vaig a festivals i pateixo molt, i no s’hi ha d’anar a patir, sinó a gaudir. Hi ha una tendència a fer festivals molt grans i acaben sent un calaix de sastre. Nosaltres hem optat per la via japonesa: no és necessari omplir, sinó quedar satisfets de la programació, que ha de ser més selectiva.”

Els responsables del BCN Film Fest, en una trobada amb la premsa, també han anunciat els membres del jurat oficial. Seran tres actors: Eduard Fernández, Clara Segura i Carles Sans. El que es coneix també com a Festival Internacional de Cinema de Barcelona-Sant Jordi tindrà com a convidada estrella Meg Ryan, que presentarà la comèdia romàntica que dirigeix i protagonitza Lo que sucede después. Altres convidats anunciats prèviament són Vincent Pérez, J.A. Bayona, Belén Rueda, Malena Alterio, Mikael Persbrandt, Emma Vilarasau, Dani de la Orden i Paola Cortellesi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Marc Larré guanya el premi Antoni Vila Casas d’Escultura 2024

palafrugell
Novel·la Gràfica

Jaime Martín i les trementinaires del Pirineu

Barcelona
Blaumut
Grup barceloní de pop, acaba de publicar el ‘Capítol 1’ del seu nou disc, ‘Abisme’

“Ara hi ha un consum excessiu de tot, sense gaudir de res”

Barcelona
girona

Torna ‘La consueta de sant Jordi’

girona
MÚSICA

La Franz Schubert Filharmonia presenta la nova temporada

BARCELONA
Crítica

Un guant

guardó

Gemma Lienas rep el Premi Cedro per la defensa dels drets d’autor

madrid
cinema

BCN Film Fest premia ‘El destino de Maya’

barcelona
Cultura

Mor Helen Vendler, crítica de gran influència