Cultura

Les coves de Monserrat acolliran el festival de música 'Gong'

Les coves de la muntanya de Montserrat es convertiran els pròxims dos caps de setmana en l'escenari del Gong, un festival de música que treballa amb sons i instruments no convencionals.

Les actuacions es faran a l'espai La Catedral, situat a l'interior de la muntanya de Montserrat, que destaca per una acústica excel·lent i un ambient natural adequat a les sonoritats.

Els inusuals instruments i el llenguatge musical de diverses cultures de tot el món faran que el públic vagi descobrint noves emocions a través de la bellesa de la música i de la naturalesa.

El festival ofereix noves aventures per al públic, que alhora s'endinsi en la coves anirà experimentant diferents sensacions a través de sons d'instruments com el gong, l'arpa, els cossos de quars, el hang, el didjeridú o els cants harmònics.

Els encarregats de fer possible la poc convencional barreja seran artistes que a través de les seves experiències, formació i procedència inspirats tant en la cultura oriental com en l'occidental oferiran al seu públic tot un passeig pels sons menys experimentats.

Néstor Kornblum, natural de Sud-àfrica, conegut com el terapeuta del so i fundador de l'associació Teràpia del So, actuarà diumenge 22 a les vuit del vespre. En els seus concerts combina els cants harmònics (que reprodueixen diversos sons simultanis) amb altres instruments, creant una harmonia entre masculí i femení.

El passeig musical per les coves tindrà lloc els dies 28 i 29 de juliol a les deu del vespre. Els assistents s'aniran endinsant en la cova i alhora experimenten sensacions a través dels sons que creen els inusuals instruments distribuïts al llarg del trajecte.

Els assistents aniran en grups de 30 persones amb un guia i el recorregut d'anada i tornada es farà en 45 minuts. Els grups estaran organitzats per colors i sortiran cada 15 minuts.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
TRADICIONS

El Ple de l’Ascensió aprova la celebració de La Patum de Berga

BERGA
Llagostera

El Festival Espurnes viu la seva edició de més èxit

Llagostera
CULTURA

Mor Roger Corman, icona del terror i mestre de grans cineastes a Hollywood

Música

‘Zorra’ no convenç i situa Espanya a la cua d’Eurovisión 2024

Malmö (Suècia)
La crònica

Blanes estén una catifa vermella

La crònica

Dia de flexió i de reflexió en el festival Trapezi

música

Grabu: “Faig una música que aquí és poc habitual”

girona
Cinema

‘Mexican Dream’, de Laura Plancarte, corona el palmarès de DocsBarcelona

Barcelona
Arts escèniques

El Festival Z acollirà 16 projectes escènics

Girona