Art

Art

Els artistes surten del Niu i aixequen el vol a Sant Martí Vell

El Festival Niu, que tindrà lloc el dissabte 8 de juny, serà un aparador de les arts visuals, escèniques, plàstiques i digitals d’artistes emergents

El Festival Niu, un esdeveniment artístic multidisciplinari, és un festival per ajudar a aixecar el vol a joves artistes emergents del territori català. Aquest festival tindrà lloc als carrers de Sant Martí Vell el 8 de juny del 2024, amb entrada gratuïta i per a tots els públics.

Els artistes participants formen una representació de les arts visuals, escèniques, plàstiques i digitals, que durarà de les 12h del migdia fins les 24h de la nit.

El Festival Niu celebra l’expressió artística en totes les seves formes, així reunint una varietat de disciplines; el circ, la pintura, la música, el teatre, la fotografia, el videoart i altres formes d’expressió artística.

La missió del Festival Niu és donar suport als joves creadors i proporcionar-los una plataforma per exhibir les seves obres a una àmplia audiència. L’objectiu principal és promoure la cultura emergent i fomentar un espai de col·laboració i innovació artística.

El festival no només és un esdeveniment pensat pels artistes, sinó també per a persones interessades en l’art, famílies amb mainada, professionals del sector artístic, i tot aquell que vulgui venir.

Per a més informació sobre el Festival Niu i la seva programació: www.festivalniu.cat



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia