Música

Música

Jove, de franc i en català: un cartell de luxe per al Clotilde Fest 2024

El Clotilde Fest arriba a la sisena edició com a celebració musical urbana. Organitzat per Palau Robert amb la col·laboració de l’Agència Catalana de la Joventut - Carnet Jove i de les emissores musicals RAC105, Els40, Europa FM i Flaixbac i el patrocini de Damm arriba a la sisena edició amb un cartell que arrencarà dimecres 3 de juliol, amb les actuacions de Suu i Alfred Garcia a proposta de RAC105.

La programació continuarà amb Flashy Ice Cream i Lildami dimecres 10 de juliol, a proposta d’Els 40; Sexenni, Pelat i Pelut i DJ Bulma Beat dimecres, 17 de juliol, a proposta d’Europa FM. Coco i Figa Flawas prendran el relleu el 24 de juliol, a proposta de Flaixbac.

Les emissores aniran informant i comunicant la forma i terminis en què es podran obtenir les entrades que gestionaran, en cada cas, per als seus respectius concerts. Per la seva banda, la directora general de l’Agència catalana de Joventut, Laia Girós, ha anunciat que les entrades que gestionarà directament Carnet Jove es podran demanar a partir de demà dijous, 6 de juny.

En la seva presentació, Eva Pomares, directora general de Difusió, ha destacat que “es tracta de continuar amb la idea d’atraure el públic jove a Palau Robert, perquè cal que als centres expositius hi vingui, també, gent jove. Clotilde Fest és una iniciativa plenament consolidada de música urbana i el que per al Govern és igualment bàsic: en català. És un festival, com sempre, 100% gratuït, i una forma, també, de donar suport a les ràdios musicals catalanes”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia