Música

Música i teatre

El Fresc Festival va néixer el 2017 per cobrir una oferta inexistent i donar valor a un espai del Centre de Sabadell ideal per a les vetllades d’estiu i molt estimat per la ciutadania: els Jardinets de la Fundació 1859 Caixa Sabadell.

El Fresc s’ha consolidat com la principal iniciativa estiuenca de Sabadell i una de les més importants del país, ja que un 40% dels seus espectadors venen de fora de Sabadell.

El Fresc Festival no vol ser només un aparador de convocatòries artístiques en el camp del teatre, la música i la paraula. L’espai en què té lloc permet ampliar aquestes activitats amb un seguit de propostes complementàries que proporcionin als espectadors gaudir d’una autèntica experiència cultural estiuenca sense moure’s de la ciutat.

En aquest sentit, els Jardinets disposen d’un servei de restauració que permet completar les vetllades culturals, per exemple, amb sopars a la fresca. I, a més, algunes de les convocatòries artístiques es complementen amb xerrades postfunció, és a dir, amb col·loquis posteriors entre el públic i els artistes.

La programació d’aquest any comença el 24 de juny amb l’obra Fairfly, a càrrec de la companyia La Calòrica, i es clou l’11 de juliol amb l¡actuació de Mishima. Entremig, hi actuaran noms com ara La Ludwig Band, Marc Parrot, Clara Peya, Beth i obres teatrals com ara Tot fent Pigmalió, amb Lloll Bertran i Manel Barceló, i El collar de la Reina, amb Marta Pérez i Arnau Puig.

Fresc Festival. Festival d’Estiu de Sabadell i el Vallès Del 24 de juny a l’11 de juliol del 2024 frescfestival.cat/


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia