Cinema

HBO MAX

La segona temporada de ‘La casa del dragón’ promet dracs, foc i destrucció

Inicialment hi havia escèptics sobre el possible interès d’una preqüela de Joc de trons, però ara ja ningú pot discutir que La casa del dragón (House of dragon) és la sèrie estrella de Max (HBO fins fa quatre dies), amb el permís de The last of us. D’aquí que l’estrena de la segona temporada ja ens té a tots iniciant el compte enrere imminent: dilluns és el dia. Això sí, la mala notícia és que la nova tongada consta de vuit episodis, dos menys que la seva predecessora. La bona és que ja està confirmada una tercera temporada.

Els primer episodi ja té títol, Hijo por hijo, i ens portarà novament a terres de Ponent, on és a punt d’esclatar una guerra civil amb els Consells Verd i Negre lluitant pel rei Aegon i la reina Rhaenyra. Cada bàndol creu que el seu mereix asseure’s legítimament al Tron de Ferro.

En aquesta ocasió el showrunner és Ryan Condal (que substitueix Miguel Sapochnik), el qual com va recordar a Entertainment Weekly la primera temporada simplement estava posant sobre la taula “el festí sanguinari que vindrà”. Ara que ja coneixem els personatges, com avança Condal, “veurem què succeeix ara que hem bolcat el tauler d’escacs i hem escampat les peces pel terra. Com reaccionaran tots?”. Sang per sang i foc per foc anuncien respectivament dos cartells promocionals de la sèrie basada en els llibres de George R.R. Martin. En el primer apareix Alicent i en el segon, Rhaenyra, dues amigues íntimes enemistades a mort per assolir el poder. L’hegemonia dels Set Regnes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia