Cultura

'El cor' torna als inicis

878.000 espectadors van assistir a l'enterrament de la Cinta en l'últim capítol de la setena temporada de la sèrie

Després d'un parèntesi de dos anys a Sants, El cor de la ciutat tornarà al seu Sant Andreu natal i "abandonarà una mica el to dramàtic que l'ha caracteritzat darrerament per recuperar una línia més humorística", com explica Jordi Frades, que agafa el relleu d'Esteve Rovira a la direcció de la sèrie.

El retorn a Sant Andreu no serà, però, l'únic canvi que els seguidors d'El cor podran veure a partir del setembre; una dotzena de cares noves s'incorporaran a l'equip d'actors per a la vuitena temporada. Fermí Casado, a qui hem pogut veure en d'altres sèries catalanes com Estació d'enllaç, serà el Marc, que regentarà una botiga del barri. Una altra incorporació destacada és la de Gemma Brió, que ja va debutar en els serials catalans amb Poblenou, i que a Sant Andreu donarà vida a una florista, amb una forta relació amb els Crespo. A més, "alguns dels personatges de Sant Andreu hauran experimentat un canvi radical", com va avançar Frades a l'AVUI, i alguna família de Sants farà les maletes cap a Sant Andreu, com els Benjumea, "que faran el pas a partir d'una història d'amor molt bonica", segons va explicar Armand Aguirre, que interpreta l'avi Benjumea.

El primer capítol de la nova temporada s'iniciarà amb l'entrada d'una dona a la presó, i a mig camí entre Sants i Sant Andreu, ja que Frades va avançar que "el canvi no serà per tall, sinó que anirem acomiadant veïns de Sants -com la família Galiana- i recuperant antics amics de Sant Andreu -com el Narcís".

L'últim capítol de la temporada ens va deixar, a més de la introducció del retorn a Sant Andreu, la mort d'un dels pilars de la sèrie: la Cinta. Si l'especial va ser el programa més vist del dia, el seu enterrament va ser el moment més vist de la nit amb 878.000 espectadors i una quota del 31'6 %.

Amb vista a la nova temporada, El cor també estrenarà careta i format, ja que fa el pas a l'alta definició.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
CULTURA

Mor Roger Corman, icona del terror i mestre de grans cineastes a Hollywood

Música

‘Zorra’ no convenç i situa Espanya a la cua d’Eurovisión 2024

Malmö (Suècia)
La crònica

Blanes estén una catifa vermella

La crònica

Dia de flexió i de reflexió en el festival Trapezi

música

Grabu: “Faig una música que aquí és poc habitual”

girona
Cinema

‘Mexican Dream’, de Laura Plancarte, corona el palmarès de DocsBarcelona

Barcelona
Arts escèniques

El Festival Z acollirà 16 projectes escènics

Girona

Últim dia per veure les noves tendències del circ al Trapezi

REUS

Les Festes de Maig omplen els carrers de música i cultura popular

LLEIDA