Cultura

Surten a la venda les entrades per al concert de Leonard Cohen a Barcelona

L'autor de Suzanne també actuarà en el Festival Jardins de Cap Roig de Calella de Palafrugell (Girona) el 15 d'agost, i sobre la venda d'aquestes entrades s'informarà aviat en la seva pàgina web

Les entrades per al concert que Leonard Cohen farà el 21 de setembre a Barcelona surten a la venda a partir d'aquest dimarts a les 10 hores mitjançant la xarxa Tick Tack Ticket i ticketmaster.es.
 
A més, també es podran adquirir les entrades per als concerts que el canadenc farà a Palma de Mallorca (11 d'agost), Madrid (12 de setembre), Granada (13 de setembre) i Bilbao (17 de setembre).

L'autor de Suzanne també actuarà en el Festival Jardins de Cap Roig de Calella de Palafrugell el 15 d'agost, i sobre la venda d'aquestes entrades s'informarà aviat en la seva pàgina web.

La gira a l'Estat de Cohen també passarà el 13 d'agost per Vigo, i les entrades per a aquest concert es podran adquirir a partir del 8 de juny a través de Caixanova.

Gira mundial
Aquestes actuacions del cantant canadenc formen part d'una extensa gira que el portarà als millors escenaris dels Estats Units i el Canadà, on la gran demanda de localitats ha fet que en alguns casos, com a Austin o a Boston, s'hagin hagut de programar dos concerts. La gira arribarà a Europa al juliol.

L'últim llançament de Cohen, Live in London, és un directe gravat en el seu concert del 17 de juliol del 2008 al London Arena 02. Aquest treball, format per 26 temes, recupera clàssics dels seus 40 anys de carrera com ara Hallelujah o Suzanne, passant per Dance me to the end of love o First we take Manhattan.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

L’OC·CA: música en llibertat

Cardedeu
Mayte Martín
Cantant

“La maduresa et fa valorar més l’essència de les coses”

Barcelona
La crònica

De qui va aprendre Donald Trump?

literatura

El nou segell Tres Portals editarà llibres d’interès espiritual i literari

barcelona
societat

XXIX Mostra de Teatre d’Instituts Públics de la demarcació de Girona

blanes
art

Els artistes catalans de tots els temps, junts en un diccionari en línia

barcelona
Cultura

Pas endavant pel futur Arxiu Comarcal de la Conca de Barberà

Montblanc
ART

El Festival Vadart torna amb més art, música i enologia

Vilajuïga
Bernat Salvà
Periodista i escriptor

“Un llibre de viatges pot tenir la complexitat de la vida mateixa”

Barcelona