Cultura

Miqui Puig i Love of Lesbian cantaran cançons de bressol solidàries

Les cançons, que es podran comprar per 1 euro cadascuna, estan pensades per als pares que no tenen temps per cantar als seus fills a l'hora d'anar a dormir

Alguns dels grups pop més importants del moment a nivell estatal, com Nena Daconte, Facto Delafé y las Flores Azules, Love of Lesbian, Vetusta Morla i Amaral, participen en el projecte Supernanas, una iniciativa impulsada per l'ONG Aldees Infantils SOS.

En aquest nou projecte, els artistes faran adaptacions pròpies de cançons de bressol de tota la vida en forma de "cançons de bressol del segle XXI", però també temes compostos expressament per a l'ocasió, com és el cas de Música que gira, de Miqui Puig.

A partir del dia 22 de maig es podran descarregar les cançons per un euro cadascuna a la web del projecte (www.supernanas.org). Els diners que es recaptin aniran destinats a projectes d'Aldees Infantils.

L'iniciativa neix de la mà de l'organització TheLoveComes Foundation, que va constatar que cada vegada hi ha menys pares que cantin cançons de bressol als seus fills perquè aquests s'adormin. Diversos sondejos van mostrar que les noves generacions de pares, d'entre 25 i 40 anys, ja no coneixen les cançons de bressol tradicionals.

També s'han sumat a la iniciativa artistes com Giulia y los Tellarini, Sidonie, Standstill, María Villalón i Zahara i Ricky Falkner.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.