cultura

Els Alzira dediquen el cicle de conferències a sant Francesc de Borja, Joanot Martorell i Enric Valor

La mirada sobre el futur se centrarà en la diversitat biològica, l'apropament de les cultures i el coneixement de l'espai

El Cicle de Conferències dels Premis Literaris Ciutat d'Alzira 2010, amb el títol Petjades del passat, reptes del futur, donarà una mirada arrere amb la commemoració del cinqué centenari del naixement de sant Francesc de Borja, els sis-cents anys del naixement de l'autor de Tirant lo Blanc, Joanot Martorell, i el desé aniversari de la mort de l'escriptor de Castalla, Enric Valor.

Però també en serà protagonista el present i el futur a través de la commemoració de l'Any Internacional de la Diversitat Biològica, l'Any Internacional d'Apropament de les Cultures, i la reflexió sobre els reptes pel que fa al coneixement de l'espai.

Les diferents conferències sobre aquestes temàtiques es desenvoluparan a partir del proper dijous, 21 d'octubre. L'accés és gratuït i obert a qualsevol persona interessada, siga docent o no. No obstant això, la Universitat de València acreditarà la participació de professors, llicenciats o diplomats i també acreditarà l'obtenció de dos crèdits de lliure elecció a tots aquells alumnes de la Universitat que s'hi inscriguen. La inscripció es fa a través de la Fundació Bromera ‹http://www.fundaciobromera.org/›



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.