cultura

D'hostals i tavernes garrotxines

Els hostals i les tavernes, amb els seus costums, la varietat de clients i menjars que s'hi servien, a més de les anècdotes que en sorgien, són el tema del dossier del número 6 de Les Garrotxes. Entre altres locals emblemàtics, hi apareixen can Ralita de Banyoles; can Xalegre d'Olot; can Tiranda de Setcases; can Xifra de Cartellà; l'hostal de Sant Miquel de Campmajor; can Finet de Sant Feliu de Pallerols, la Banyeta i la República de Palol de Revardit; l'hostal de la Vall del Bac; l'hostal de l'Arç de Lliurona; can Xac d'Argelaguer; la Miquela de Riudaura i Can Quei de Besalú.

Pel que fa a la resta de seccions de la revista, s'ofereixen, entre altres continguts, una extensa entrevista amb el popular Josep Maria Fontfreda d'Olot, un reportatge sobre Santa Pau i un retrat de família dedicat a la nissaga de can Planaferrana de Sant Miquel de Campmajor. La secció d'‘Una mirada al paisatge' la signa l'escriptor Josep Valls i està dedicada a les vistes des de Falgars d'en Bas, mentre l'apartat de memòria fotogràfica, a càrrec de l'escriptor i historiador Jordi Pujiula i la documentalista Anna Bonfill, recull imatges antigues d'excursionisme.

Una de les primeres presentacions de la revista serà aquest proper dissabte, concretament al Centre Cívic de Santa Pau (18h).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
llibre

Pere Portabella, reflectit en els seus escrits

barcelona

La nova psicodèlia catalana

Girona
música

Brittain Ashford obrirà el 5è A Peu de Carrer de l’Ateneu 24 de Juny

girona
MÚSICA

El Palau de la Música recorda Juli Garreta i convida Raquel García-Tomás

BARCELONA
Música

L’Empordà Music Festival creix

LA BISBAL D’EMPORDÀ
Cultura

Mor Frank Stella, reconegut pel seu art abstracte i precursor del minimalisme

efemèrides

El Govern commemorarà els centenaris d’Oriol Bohigas i Francesc Candel

barcelona
TEATRE

‘Burro’ reescriu la humanitat amb la mirada de l’animal del camp

BARCELONA
MÚSICA

El Sónar es farà tot a l’Hospitalet de Llobregat a partir del 2026

BARCELONA