cultura

La biblioteca Mestre Aguilar de Toixa doblement guardonada

Ha obtés el primer premi d'experiències d'animació a la lectura Ciutat d'Alzira i la menció especial Maria Moliner del Ministeri de Cultura

La Biblioteca Municipal Mestre Aguilar de Toixa ha estat guardonada darrerament amb dos premis de gran ressonància en l'àmbit del foment de la lectura, gràcies al projecte d'animació que ha estat capaç de desenvolupar Carles Anaya Martinez, responsable d'aquesta infraestructura cultural. Una campanya que ha portat com a referència ”Junts construïm la biblioteca junts construïm el món".

El primer guardó que ha arribat ha estat el procedent de la ciutat d'Alzira i ha consistit en la cinquena edició del premi d'experiències d'animació a la lectura, inclós dins de les XII Jornades d'Innovació educativa Ciutat d'Alzira. Aquest guardó consta a més d'una dotació econòmica un reconeixement a l'activitat de la promoció dels recursos de la biblioteca.

D'altra banda, darrerament s'ha conegut el resultat del jurat del premi Maria Moliner del Ministeri de Cultura sobre animació lectora i novament la Biblioteca de Toixa ha aconseguit una menció especial d'entre les 192 propostes presentades en la seua categoria.

Aquest darrer reconeixement, farcirà amb més de 350 llibres nous, el projecte d'aquesta localitat dels Serrans i el que és més important encara, situa la Biblioteca Municipal dins del mapa d'infraestructures de lectura de tot l'Estat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
EQUIPAMENTS

Més de 110.000 persones participen en la Nit dels Museus

barcelona
Crítica

Manolo García, entre globus i exabruptes

FESTIVAL DE CANES

Paul Schrader i Richard Gere es retroben

CANES
Crítica

Concert kairològic

Festival de cinema

La crueltat de Yorgos Lanthimos torna a Canes

Canes
Quim Gibert
Ensenyant i autor del llibre “Allà d’allà”

“La llengua persistirà si estem disposats a mobilitzar-nos”

Banyoles
cultura

Vilassar de Dalt: aparador de la fotografia analògica fins al 18 de juny

Vilassar de Dalt
Cultura

Mor Gudrun Ure, actriu escocesa protagonista de la sèrie infantil ‘Super Gran’

Cultura

Mor la presentadora i actriu mexicana Verónica Toussaint