Teatre

ESPARREGUERA (Baix Llobregat)

‘Conte de Nadal'

Un Nadal ‘quàntic'

La productora Alta Realitat estrena un nou format escènic: l'òpera quàntica. Ho farà amb un clàssic de la literatura universal, el Conte de Nadal a Esparreguera. Es tracta d'una peça de gran format (fins a 200 persones dalt de l'escenari) per a tota la família i que proposa viure als espectadors una experiència única.

L'òpera quàntica està concebuda com un espectacle multidisciplinari que utilitza com a elements principals la retransmissió radiofònica en directe, el so i la música; la interpretació i elements visuals com són la llum, els gràfics i l'audiovisual, per tal de poder oferir al públic –ja sigui aquell que és a la sala com tots els que ho veuen via internet, ràdio o televisió– un programa d'entreteniment en viu i en diferit de qualitat. Per a aquesta primera provatura, la retransmissió serà únicament per la xarxa el diumenge 9 de gener, en streaming live.

6, 8 i 9 de gener. Al Teatre de La Passió.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.