cultura

Aldaia programa humor, comèdia i música per a evadir-se de la crisi

El TAMA inicia la temporada de 2011 amb una programació carregada del millor humor amb les actuacions dels millors i reconeguts artistes del sector

L'humor i la música són maneres d'entendre i d'explicar la vida, i una bona manera d'esvair-se de les preocupacions. Humor, comèdia, música i dansa per a dur millor la crisi. El TAMA inicia la temporada de 2011 amb una programació carregada del millor humor. Luís Piedrahita i Tricle i les companyies Mutis Producciones, Germinal Producciones, Nat Nus-Claire i Leandre duen al TAMA un màquina de teatre per a fer riure i passar una bona estona.

El proper divendres, dia 14 de gener, Mutis Producciones (Madrid) presenta la comèdia Tres, escrita i dirigida per Juan Carlos Rubio. Una obra que conta la història del retrobament de tres amigues que, després de trenta anys sense veure's i anar per camins ben diferents, se n'adonen que apunt de complir cinquanta anys cap d'elles és mare.

La següent actuació té lloc el dia 28 de gener amb una estrena significativa. Les companyies Nat Nus-Claire i Leandre de Barcelona) estrenen al país Valencià l'espectacle de dansa i teatre En attendant l'inattendu (Esperando lo inesperado).

Ja entrats en febrer el TAMA acull el dia 18, l'espectacle Tibidabo, de la companyia Germinal Producciones de Castelló. I per al dissabte, dia 19 de febrer, l'humor surrealista i sempre familiar de Luís Piedrahita arriba al TAMA.

Així mateix, per la dia 4 de març és la música la protagonista en el Concert de D'Callaos de Barcelona, un grup emergent d'èxit en el panorama musical nacional que és caracteritza per la força de la seua cantant La Canija, per la combinació i la mescla d'estils musicals i per la manera d'interpretar la guitarra.

L'última obra del primer trimestre tindrà lloc el 25 de març, Dia Mundial del Teatre, amb una funció molt especial a càrrec de la companyia Clownic de Barcelona amb l'espectacle 100% Tricicle.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
llibre

Pere Portabella, reflectit en els seus escrits

barcelona

La nova psicodèlia catalana

Girona
música

Brittain Ashford obrirà el 5è A Peu de Carrer de l’Ateneu 24 de Juny

girona
MÚSICA

El Palau de la Música recorda Juli Garreta i convida Raquel García-Tomás

BARCELONA
Música

L’Empordà Music Festival creix

LA BISBAL D’EMPORDÀ
Cultura

Mor Frank Stella, reconegut pel seu art abstracte i precursor del minimalisme

efemèrides

El Govern commemorarà els centenaris d’Oriol Bohigas i Francesc Candel

barcelona
TEATRE

‘Burro’ reescriu la humanitat amb la mirada de l’animal del camp

BARCELONA
MÚSICA

El Sónar es farà tot a l’Hospitalet de Llobregat a partir del 2026

BARCELONA