música

Un debut a temps

Com ja ho havia fet prèviament a la roda de premsa de presentació d'aquest concert, Moncho va remarcar en més d'una ocasió durant el seu debut a Girona que era la primera vegada en cinquanta anys de trajectòria professional que actuava a la ciutat. I en una de les seves intervencions, el cantant va aprofitar per agrair a Caixa Laietana que li hagi permès resoldre aquest deute històric –per dir-ho d'una manera maximalista– amb l'organització d'aquest concert, ja que l'Ajuntament de Girona no havia demostrat tenir gaire interès per la seva persona o per la seva música.

De qui ha estat la culpa –si és que hi ha un culpable– que Moncho hagi trigat mig segle a cantar per primera vegada a Girona, no ho sabem, però sí sabem que el destí o qui sigui ha fet que Moncho hagi arribat finalment a la ciutat en un moment especialment dolç de la seva carrera i en plenitud de facultats vocals i interpretatives. Podríem dir que Moncho ens ha arribat a temps, en el moment oportú, amb un repertori equilibrat i delimitat pels clàssics dels seus dos grans referents en castellà (Armando Manzanero) i en català (Joan Manuel Serrat) i amb uns músics per treure's el barret. Això sí, millor no haver-lo d'esperar mig segle més.

Lloc i dia: Auditori de Girona, divendres 8 de maig


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Cinema

‘Mexican Dream’, de Laura Plancarte, corona el palmarès de DocsBarcelona

Barcelona
Arts escèniques

El Festival Z acollirà 16 projectes escènics

Girona

Últim dia per veure les noves tendències del circ al Trapezi

REUS

Les Festes de Maig omplen els carrers de música i cultura popular

LLEIDA
CrÒnica

Ricky Gil i Biscuit, un bon treball d’arqueologia

dit o fet per dones

La pedra seca com una resistència

Música

In-Somni obre demà a Besalú, amb Bigott, una nova edició itinerant

besalú
música

El vidrerenc Àlex Pérez presentarà ‘Tot el que som’ al Festival Espurnes de Llagostera

vidreres
música

Sven Väth encapçalarà el cartell del festival electrònic Delirium

cassà de la selva