Cultura

Vols Sopa? Doncs dues tasses...

De moment, seran dues tasses. Però no costa gens vaticinar que seran tres. Un cop s'ha confirmat la velocitat amb què els Sopa de Cabra són capaços d'exhaurir les entrades al Palau Sant Jordi per partida doble, tant pel dia 9 com pel 10 de setembre –ben encaixats en divendres i dissabte, respectivament–, tinc constància que la banda s'està plantejant ja un tercer concert pel diumenge, que coincideix amb la Diada Nacional de Catalunya. L'estructura de l'espectacle, que serà el més difícil de manegar i desmanegar, ja estaria muntada. O sigui que, si tot va bé, tripleta per al retorn del grup que va revolucionar el panorama del rock català.

La pregunta és: què pot passar després? En vista de l'èxit, les ofertes a Sopa plouen, una darrera l'altra. Per suposat, la seva discogràfica, Música Global, ja deu estar pregant al cel que vulguin publicar un nou àlbum, si pot ser el 2012, per no deixar que es refredi el brou. Vaja, que no n'hi haurà prou amb el DVD del directe al Sant Jordi –que segur que també l'editaran i que amb una estratègia intel·ligent de mercat es pot convertir en un dels àlbums de regal més sol·licitats per al Nadal–. Pel que fa a concerts, l'opció que més sospesen és Girona. La capital que els va veure néixer mourà cel i terra per tal de tornar-los a tenir a casa. No són els únics que els persegueixen, per tots els Països Catalans se'ls demana, fins i tot com a teloners de grans estrelles del rock internacional (em deixen dir el pecat, però no el pecador!). Però ells tenen molt clar que, si tornen, ho faran sols. El que potser sí que comptaran amb col·laboradors, amics i altres músics, i n'hi ha molts que els han demanat de ser al seu costat a l'escenari. Seran selectius, s'ho poden permetre: a més de donar dos cops de puny a taula, han vençut els més escèptics per golejada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Cultura

Mor Brian McCardie, actor de sèries com ‘Line of duty’ i ‘Outlander’

castell d’aro

Private Function, The Whiffs i Weird Omen, dissabte al Desemboca

castell d’aro
GUARDONS

Rosalía, Premi FAD per “elevar a la màxima expressió la idea d’artista total”

BARCELONA
EQUIPAMENTS

Barcelona aprova la llicència d’obres per a la futura Biblioteca Pública de l’Estat

barcelona
música

Chucho Valdés & Arturo Sandoval i Charles Lloyd, al Sea Jazz l’Estartit

l’estartit
CÒMIC

Barcelona, paisatge i personatge

Barcelona
solidaritat

La campanya Girem full! assoleix 1.037 hores de recerca contra el càncer fomentant la lectura

barcelona
cinema

J. A. Bayona serà membre del jurat del 77è Festival de Canes

BARCELONA
porqueres

La Principal de Porqueres tindrà una placa al parc Manel Saderra i Puigferrer

porqueres