cultura

Dos concerts més

Després que s'hagin exhaurit les entrades a Girona, Sopa de Cabra anuncia nous concerts a Palma i Tarragona

El grup gironí ja ha superat les 55.000 entrades venudes entre Barcelona i Girona

Després que s'exhaurissin, el cap de setmana passat, les 5.400 localitats posades a la venda per al concert del 30 de setembre al pavelló de Fontajau, de Girona, que es manté com a cloenda de la gira commemorativa del seu 25è aniversari, Sopa de Cabra ha anunciat dos nous concerts, “atenent a les peticions de nous concerts i seguint el criteri del grup de no adquirir cap compromís fins a la venda total de les entrades”, segons es va informar ahir en un comunicat. Per tant, el grup gironí també actuarà el 17 de setembre al recinte de Son Fusteret, de Palma, i el 24 de setembre a l'espai Tarraco Arena, de Tarragona. Les entrades per a aquests dos concerts es posaran a la venda demà, divendres, a les nou del matí, a través de Servicaixa i, en el cas de Tarragona, també a Telentrada.

Quan va presentar el concert de Girona, el 8 de juliol passat, el grup ja va dir que havia rebut diverses propostes per actuar en diferents punts dels Països Catalans i que les estava valorant. Una condició important era que aquestes noves actuacions havien de tenir lloc entre els tres concerts del Palau Sant Jordi, els dies 9, 10 i 11 de setembre, i el concert de Girona, el 30 de setembre, quan el grup tornarà a dir adéu –o fins aviat– als seus seguidors.

En aquests moments, Sopa de Cabra ha venut un total de 50.000 entrades per als concerts del Sant Jordi i 5.400 entrades més per al de Girona, de manera que, a hores d'ara, el grup ja ha superat les 55.000 entrades, “una dada que inscriu la banda gironina i els seus seguidors en els principals registres de la història de la música d'aquest país”, segons l'esmentat comunicat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.