cultura

Les 536 societats musicals es donen cita a la Vila Joiosa

Els primers dies del mes de novembre tindrà lloc la 43ª edició de l'Assemblea de la Federació de Societats Musicals Valencianes

L'alcalde de La Vila Joiosa, Jaime Lloret, i el President de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana, Josep Almería Serrano, han presentat la 43ª Assemblea de la Federació, que enguany, i per primera vegada, es va a celebrar en La Vila els dies 5 i 6 de novembre.

L'alcalde, Jaime Lloret, ha assenyalat la seua satisfacció a l'acollir un acte cultural de tanta envergadura ja que durant un cap de setmana La Vila va a reunir a representants de 536 societats musicals de tot el País Valencià i la població se situarà en el centre de la cultura valenciana, ja que les bandes de música són un dels màxims representants del patrimoni culturals valencià i el teixit social més evident de tot el País.

Per la seua banda, el President de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana, Josep Almería Serrano, ha agraït al consistori viler i a les societats musicals locals el seu treball per a organitzar l'assemblea i ha explicat que ”aquest esdeveniment va a concentrar en La Vila un moviment social que considerem únic en el món. Pràcticament tots els municipis estaran ací representats i també els de la meitat del país, ja que podem dir que les Societats Musicals de la Federació suposen el 50% de totes les de l'Estat”.

En l'assemblea es van a tractar temes tan importants com l'organització del pròxim Congrés General de Societats Musicals i el Pla Estratègic General de les Societats Musical del País Valencià. A més dels actes inclosos en l'Ordre del Dia de l'Assemblea, el dissabte al matí se celebrarà l'acte d'obertura del curs de les escoles de Música 2011/2012; i a la vesprada, es realitzarà una desfilada pels principals carrers de la localitat en el qual participaran les bandes de música de la comarca de la Marina Baixa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
Patrimoni

El Museu Castell de Peralada exposa a Madrid una mostra sobre la gènesi de la seva col·lecció

Peralada
lletres

Homenatgen Feliu Formosa en ocasió del seu proper 90è aniversari

barcelona
art

Els promotors del fallit Hermitage de Barcelona negocien ara amb Carmen Thyssen

barcelona
FIGUERES

El Festival de Jazz de Figueres torna després de dos anys amb una nova direcció

figueres
música

El FEMJazz! tornarà a tenir la Draga com a escenari principal en la 30a edició

banyoles
Cinema

Cate Blanchett rebrà un Premi Donostia al Festival de Sant Sebastià

Sant Sebastià
ÒPERA

La directora Emma Dante castiga el ‘bullying’ a ‘La cenerentola’ de Rossini

BARCELONA
cinema

Pablo La Parra Pérez, nou director de la Filmoteca de Catalunya

Barcelona

Nou programa d’arts per quan tanqui Can Maristany

SANT CUGAT DEL VALLÈS