El Peccat a Pont de Suert

El Departament de Cultura ha redactat el Pla d'Equipaments Culturals de Catalunya (Peccat 2009-2019) amb el qual pretén garantir l'accés a la cultura arreu del territori. L'informe és a exposició pública. El quadre final valora que hi ha 295 dèficits.

ESPAI ESCÈNIC

La taula de treball d'equipaments d'arts escèniques i musicals ha remarcat la necessitat d'atribuir un ampli ventall d'usos i activitats a aquests equipaments per tal d'obtenir-ne el màxim rendiment artístic, cultural i social. S'hi han de poder fer activitats com ara: –Representacions d'espectacles i audicions musicals davant d'un públic comprès des de 200 fins a 800 espectadors asseguts, i, en el cas de les sales de volum únic, des de 700 fins a 1.360 espectadors drets –Assajos d'arts escèniques i musicals –Activitats de dinamització comunitària Els equipaments han de permetre fer-hi simultàniament activitats diferents. Actualment n'hi ha 103 d'adequats distribuïts pel territori. A 103 municipis s'han detectat dèficits. Són equipaments intermedis el Centre d'Arts Escèniques de Reus (CAER), el de Terrassa (CAET) i el de Salt-Girona. La referència nacional és el Teatre Nacional de Catalunya i L'Auditori.
ES PREVEU:
Espai bàsic: 1.070 metres quadrats en què hi ha foyer del públic (201m), un escenari (125m), un espai per a espectadors, amb grades retràctils (260m), camerinos (110m) i una sala d'assaig (80m). Capacitat per a 300 espectadors.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
La crònica

Blanes estén una catifa vermella

La crònica

Dia de flexió i de reflexió en el festival Trapezi

música

Grabu: “Faig una música que aquí és poc habitual”

girona
Cinema

‘Mexican Dream’, de Laura Plancarte, corona el palmarès de DocsBarcelona

Barcelona
Arts escèniques

El Festival Z acollirà 16 projectes escènics

Girona

Últim dia per veure les noves tendències del circ al Trapezi

REUS

Les Festes de Maig omplen els carrers de música i cultura popular

LLEIDA
CrÒnica

Ricky Gil i Biscuit, un bon treball d’arqueologia

dit o fet per dones

La pedra seca com una resistència